Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ví někdo jak to funguje? Mám sice na zadním skle folii, ale zkoušel jsem i svítit na ten senzor (aspoň myslím, že je to dole uprostřed senzor), ale nespozoroval jsem, že by se něco dělo... Dá se funkčnost nějak spolehlivě otestovat? Díky.

Funguje to tak, že to musíš spustit. Zespodu zrcátka je tlačítko a musí se ti na spodním lemu zrcátka rozsvítit zelená kontrolka. Pokud nesvítí, je něco v nepořádku. Jinak mě stačí rozsvítit int. světýlko nad zrcátkem a už je to tmavé jak bota.

Já třeba na tom zrcátku tlačítko nemám.

známej ho v Passatu taky neměl,teď v novějším ano,asi se před tím dělali jen s automatickým stmíváním,teď je na vybranou.. :)

Žralok- Jako, že by to u tebe zatmavovalo samo a furt?? Já to mám v supu 2005 a měl jsem to i v Koktě 2007 úplně stejně. Teda máme na mysli to vnitřní??? To jsem teda ještě neviděl, asi jsem toho viděl ještě málo a to jsem si myslel, že už jsem viděl víc než jsem kdy chtěl:-)

Teda mám na mysli, že jsem to měl vždy s tlačítkem.

Upraveno od Beetle

Já to mám bez tlačítka a nepřijde mi, že by se zatmavovalo. Už jsem zkoušel snad všechny možnosti. Zepředu a zezadu jsou čidla. Zkoušel jsem je postupně zakrývat a baterkou posvítit na to druhé a ni. Tak mi to asi nefunguje.

Mám bez bez tlačítka a taky se mi zdá ,že nefunguje. (MR 2005)

Tak teď jste mě kluci dostali:-)

Žraloku, já z tvé první zprávy pochopil, že máš zrcátko bez tlačítka a stejně se ti zatmavuje.

Takže dedukuji a současně radím. Pokud máte zatmavovací vnitřní zrcátko, tak na něm máte i tlačítko, které ho vypíná a zapíná. Pro ty co ho mají, tak jestli je vypnuté, nebo zapnuté se pozná podle toho, že v jednom ze dvou okýnek, které jsou na spodní hraně zrcátka rozsvítí zelená dioda. Jinak funkce se dá jednoduše ověřit za tmy, když se rozvítí int. světlo v předu uprostřed. Já mám za chvilku zrcátko černé jako bota.

Takhle to mám já. Jestli to funguje někomu jinak, ať hodí kamenem.:-)

Mám zrcátko které se má zatmavovat ale je to starší typ který nemá tlačítko.

Beetle: já mám samozatmavovací bez tlačítka i kontrolky (ledky). A funguje :)

• 2 týdny později...

Jde dodělat samozatmivaci zrcatko ?

Mam tam obyč a chtěl bych to vyměnit a aby to bylo funkčni i se senzorem na déšť...

Musíš dodělat elektriku a nechat vyměnit čelní sklo. Jen se neptej proč. :feve:

Musíš dodělat elektriku a nechat vyměnit čelní sklo. Jen se neptej proč. :feve:

čelni sklo ? Proč probuh ? To stni nema snad co dělat když senzor je v zrcatku ne?

Jako kdybych to nečekal. Najdi si jak vypadá obyčejné zrcátko a zrcátko se senzorem deště. Pak ti to dojde.

Sakra ti psal ať se neptáš proč :D :D :D

Ahoj, přidám svůj poznatek. Mám samozatmavovací zrcátko bez tlačítka, a stačí zakrýt čidlo na zadní straně a už to černá, což bych řekl že mám detekovat zda je noc a pak to teprve funguje. PS: stejně mám na zadním okně roletku takže je mi takřka na nic. :-)

• 1 měsíc později...

Mám zrcátko bez tláčítka a stačí abych měl po tmě za sebou auto a okamžitě se zatmavý.Je to příjemná vyhytávka :palec2:

• 1 rok později...

tak mě dioda svítí,ale žádný zatmavení,takže proud tam sice je,to by mě teda zajímalo,kde je problém...... :kol-32:

dave

Ty to už musíš řešit na VW Fóru. :kol-46:

Až přijedeš tak na to koukneme.

Ale žraloku,dyk je to to samý hehe,tam si ,co jsem koukal pletou čidlo s diodou,tak jsem se tam toho moc nedozvěděl.... :kol-31:

ale prostě nestmavuje,že by nějaká vrstva na tom zrdcátku byla ko,nevím....

Zkus zakrýt to čidlo co je vpředu na zrcátku a baterkou posvítit na sklo zrcátka. Samozřejmě musíš mít nastartováno a rozsvícená světla. Mělo by se to zatmavit.

Davide, jen se nedej! :kol-38:

A ide dorobit samozatmavovacie zrkadlo do SII ak mam dazdovy senzor? Alebo je treba tiez menit sklo. Nestaci tomu zrkadlu iba napajanie? Kde by som ho zohnal? Dakujem.

V SII je to myslím jen o výměně zrcátka a dodělání kabeláže. Jen je mi divné, že jestli má senzor tak to zrcátko není zatmavovací. Neznám dobře výbavu SII.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.