Publikováno Květen 24, 201114 r Ví někdo jak to funguje? Mám sice na zadním skle folii, ale zkoušel jsem i svítit na ten senzor (aspoň myslím, že je to dole uprostřed senzor), ale nespozoroval jsem, že by se něco dělo... Dá se funkčnost nějak spolehlivě otestovat? Díky.
Květen 24, 201114 r Funguje to tak, že to musíš spustit. Zespodu zrcátka je tlačítko a musí se ti na spodním lemu zrcátka rozsvítit zelená kontrolka. Pokud nesvítí, je něco v nepořádku. Jinak mě stačí rozsvítit int. světýlko nad zrcátkem a už je to tmavé jak bota.
Květen 24, 201114 r známej ho v Passatu taky neměl,teď v novějším ano,asi se před tím dělali jen s automatickým stmíváním,teď je na vybranou..
Květen 26, 201114 r Žralok- Jako, že by to u tebe zatmavovalo samo a furt?? Já to mám v supu 2005 a měl jsem to i v Koktě 2007 úplně stejně. Teda máme na mysli to vnitřní??? To jsem teda ještě neviděl, asi jsem toho viděl ještě málo a to jsem si myslel, že už jsem viděl víc než jsem kdy chtěl:-) Teda mám na mysli, že jsem to měl vždy s tlačítkem. Upraveno Květen 26, 201114 r od Beetle
Květen 26, 201114 r Já to mám bez tlačítka a nepřijde mi, že by se zatmavovalo. Už jsem zkoušel snad všechny možnosti. Zepředu a zezadu jsou čidla. Zkoušel jsem je postupně zakrývat a baterkou posvítit na to druhé a ni. Tak mi to asi nefunguje.
Květen 31, 201114 r Tak teď jste mě kluci dostali:-) Žraloku, já z tvé první zprávy pochopil, že máš zrcátko bez tlačítka a stejně se ti zatmavuje. Takže dedukuji a současně radím. Pokud máte zatmavovací vnitřní zrcátko, tak na něm máte i tlačítko, které ho vypíná a zapíná. Pro ty co ho mají, tak jestli je vypnuté, nebo zapnuté se pozná podle toho, že v jednom ze dvou okýnek, které jsou na spodní hraně zrcátka rozsvítí zelená dioda. Jinak funkce se dá jednoduše ověřit za tmy, když se rozvítí int. světlo v předu uprostřed. Já mám za chvilku zrcátko černé jako bota. Takhle to mám já. Jestli to funguje někomu jinak, ať hodí kamenem.:-)
Červen 12, 201114 r Jde dodělat samozatmivaci zrcatko ? Mam tam obyč a chtěl bych to vyměnit a aby to bylo funkčni i se senzorem na déšť...
Červen 12, 201114 r Musíš dodělat elektriku a nechat vyměnit čelní sklo. Jen se neptej proč. čelni sklo ? Proč probuh ? To stni nema snad co dělat když senzor je v zrcatku ne?
Červen 12, 201114 r Jako kdybych to nečekal. Najdi si jak vypadá obyčejné zrcátko a zrcátko se senzorem deště. Pak ti to dojde.
Červen 13, 201114 r Ahoj, přidám svůj poznatek. Mám samozatmavovací zrcátko bez tlačítka, a stačí zakrýt čidlo na zadní straně a už to černá, což bych řekl že mám detekovat zda je noc a pak to teprve funguje. PS: stejně mám na zadním okně roletku takže je mi takřka na nic. :-)
Červenec 27, 201114 r Mám zrcátko bez tláčítka a stačí abych měl po tmě za sebou auto a okamžitě se zatmavý.Je to příjemná vyhytávka
Únor 27, 201312 r tak mě dioda svítí,ale žádný zatmavení,takže proud tam sice je,to by mě teda zajímalo,kde je problém...... dave
Únor 28, 201312 r Ale žraloku,dyk je to to samý hehe,tam si ,co jsem koukal pletou čidlo s diodou,tak jsem se tam toho moc nedozvěděl....
Únor 28, 201312 r Zkus zakrýt to čidlo co je vpředu na zrcátku a baterkou posvítit na sklo zrcátka. Samozřejmě musíš mít nastartováno a rozsvícená světla. Mělo by se to zatmavit.
Březen 1, 201312 r A ide dorobit samozatmavovacie zrkadlo do SII ak mam dazdovy senzor? Alebo je treba tiez menit sklo. Nestaci tomu zrkadlu iba napajanie? Kde by som ho zohnal? Dakujem.
Březen 1, 201312 r V SII je to myslím jen o výměně zrcátka a dodělání kabeláže. Jen je mi divné, že jestli má senzor tak to zrcátko není zatmavovací. Neznám dobře výbavu SII.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.