Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ví někdo jak to funguje? Mám sice na zadním skle folii, ale zkoušel jsem i svítit na ten senzor (aspoň myslím, že je to dole uprostřed senzor), ale nespozoroval jsem, že by se něco dělo... Dá se funkčnost nějak spolehlivě otestovat? Díky.

Vloženo

Funguje to tak, že to musíš spustit. Zespodu zrcátka je tlačítko a musí se ti na spodním lemu zrcátka rozsvítit zelená kontrolka. Pokud nesvítí, je něco v nepořádku. Jinak mě stačí rozsvítit int. světýlko nad zrcátkem a už je to tmavé jak bota.

Vloženo (editace)

Žralok- Jako, že by to u tebe zatmavovalo samo a furt?? Já to mám v supu 2005 a měl jsem to i v Koktě 2007 úplně stejně. Teda máme na mysli to vnitřní??? To jsem teda ještě neviděl, asi jsem toho viděl ještě málo a to jsem si myslel, že už jsem viděl víc než jsem kdy chtěl:-)

Teda mám na mysli, že jsem to měl vždy s tlačítkem.

Editováno: , autor: Beetle
Vloženo

Já to mám bez tlačítka a nepřijde mi, že by se zatmavovalo. Už jsem zkoušel snad všechny možnosti. Zepředu a zezadu jsou čidla. Zkoušel jsem je postupně zakrývat a baterkou posvítit na to druhé a ni. Tak mi to asi nefunguje.

Vloženo

Tak teď jste mě kluci dostali:-)

Žraloku, já z tvé první zprávy pochopil, že máš zrcátko bez tlačítka a stejně se ti zatmavuje.

Takže dedukuji a současně radím. Pokud máte zatmavovací vnitřní zrcátko, tak na něm máte i tlačítko, které ho vypíná a zapíná. Pro ty co ho mají, tak jestli je vypnuté, nebo zapnuté se pozná podle toho, že v jednom ze dvou okýnek, které jsou na spodní hraně zrcátka rozsvítí zelená dioda. Jinak funkce se dá jednoduše ověřit za tmy, když se rozvítí int. světlo v předu uprostřed. Já mám za chvilku zrcátko černé jako bota.

Takhle to mám já. Jestli to funguje někomu jinak, ať hodí kamenem.:-)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj, přidám svůj poznatek. Mám samozatmavovací zrcátko bez tlačítka, a stačí zakrýt čidlo na zadní straně a už to černá, což bych řekl že mám detekovat zda je noc a pak to teprve funguje. PS: stejně mám na zadním okně roletku takže je mi takřka na nic. :-)

• o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Zkus zakrýt to čidlo co je vpředu na zrcátku a baterkou posvítit na sklo zrcátka. Samozřejmě musíš mít nastartováno a rozsvícená světla. Mělo by se to zatmavit.

Vloženo

V SII je to myslím jen o výměně zrcátka a dodělání kabeláže. Jen je mi divné, že jestli má senzor tak to zrcátko není zatmavovací. Neznám dobře výbavu SII.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...