michalhajek Vloženo 26. Květen 2011 Vloženo 26. Květen 2011 Ahojte, chci odpojit přední světlo, ale vůbec nemůžu pohnout se svorkovnicí. ma někdo nějakou radu nebo figl jak na to? nechci ji zničit. děkuju Citovat
michalhajek Vloženo 26. Květen 2011 Autor Vloženo 26. Květen 2011 a kde přesně? na tom boku jak je takový ten čtercový vystupek? kam tahnout, nebo tlačit. chce to víc infa. díky Citovat
PROCHY603 Vloženo 26. Květen 2011 Vloženo 26. Květen 2011 Zatlacit na poistku a vytiahnut konektor. Citovat
michalhajek Vloženo 26. Květen 2011 Autor Vloženo 26. Květen 2011 a kde přesně ta pojistka je? Citovat
Kovar Pavel Vloženo 21. Listopad 2011 Vloženo 21. Listopad 2011 Potřeboval bych taky poradit mě se ta pojistka ulomila a teď nevím jak to mám dostat ven. Citovat
boobika Vloženo 24. Listopad 2011 Vloženo 24. Listopad 2011 docela dobre je střiknout na tu pojistku konektoru chvilku před rozpojením wdčko nebo něco podobného. většinou je to "zatuhlé" a předejde se tím ulomení pojistky. Citovat
ka-spel Vloženo 30. Březen 2013 Vloženo 30. Březen 2013 Kde je ta pojistka? http://www.skoda-dily.cz/eshop/8d0973734-svorkovnice-prednich-svetel.html Citovat
libero Vloženo 30. Březen 2013 Vloženo 30. Březen 2013 pozri tam,ako je tá šípka..potom už budeš vedieť Citovat
ka-spel Vloženo 30. Březen 2013 Vloženo 30. Březen 2013 (editace) Tak to se odpojilo snadno, ale spadlo do paraboly stínítko. Editováno: 30. Březen 2013, autor: ka-spel Citovat
libero Vloženo 31. Březen 2013 Vloženo 31. Březen 2013 robil som to na OII a bola to chirurgická práca ...pevné nervy Citovat
ka-spel Vloženo 31. Březen 2013 Vloženo 31. Březen 2013 (editace) Tak se zadařilo za cenu menší deformace stínítka a poškrabání okolí díry. Editováno: 31. Březen 2013, autor: ka-spel Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Duben 2013 Vloženo 1. Duben 2013 Na tyhle zapadlý blbiny (kamkoliv) pomáhá vysavač a do konce sací hadice napasovanej a lepicí páskou utěsněnej kus nějaký gumový hadice potřebnýho průměru. Větší kus se přicucne a dá se vytáhnout, menší se jednoduše vcucne a najde se v pytlíku - jen je potřeba mít ve vysavači novej sáček nebo mít vysavač průmyslovej typ sající přes cyklónovou nádobu a tu před takovou operací vyprázdnit, aby se vycucnutej drobek nemusel hledat v kýblu bordelu... Citovat
ka-spel Vloženo 1. Duben 2013 Vloženo 1. Duben 2013 (editace) Seš borec uznávaný borec na elektro , ale v tomto si mimo. Asi nemáš auto s H7 (Oktávka 2). To stínítko žárovky se při výrobě světla usazuje do zářezu v parabole nad otvor pro žárovku a pak se lepí sklo. Ze strany žárovky je to stínítko přichycené samořezkou, která drží jen mezi dvěma plíšky toho stínítka (není tam žádný závit nic, jen dva obloučky na každé straně plíšku). Navíc ten šroubek přichycuje pérko co drží samotnou žárovku. Takže pokud je to nejde pohnout s pérkem a chceš si pomoct jeho uvolněním a pohneš šroubkem, tak může být malér - to se mě stalo. Druhé světlo jsme i raději v klidu vytáhl celé ven a opatrně s pérkem páčil. Otvorem pro žárovku ho nedostaneš, protože je větší. Navíc je to z tenkého hliníku, pomalu jak silnější alobal a při manipulaci v parabole to prostě zdeformuješ. To stínítko je jak origami vytvořeno pozhohýbaným plíškem. Kdyby to byl výlisek z jednoho kusu, tak se to nemůže zkřivit, ale toto je po ani ne po centimetru ohýbané do víceúhelníkové čepičky. Fakt výtvor vola. Editováno: 1. Duben 2013, autor: ka-spel Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Duben 2013 Vloženo 1. Duben 2013 (editace) ... do konce sací hadice napasovanej a lepicí páskou utěsněnej kus nějaký gumový hadice potřebnýho průměru. Větší kus se přicucne a dá se vytáhnout... Asi jsi nikdy odnikud nic takhle netahal - já mockrát. Mám na to i speciální vercajky, jako chirurgický pinzety, peány = pružný svorky atd. Ten vysavač slouží jen pro vytažení odkudsi "z hloubky" blíž k otvoru, kudy už vstrčíš dovnitř "prodloužený prsty". Ale nepopírám, že kostruktéry podobnejch "lodiček v láhvi" bych za jejich výtvory nechal s chutí protáhnout pod kýlem... Editováno: 1. Duben 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat
ka-spel Vloženo 1. Duben 2013 Vloženo 1. Duben 2013 (editace) Ty mě čteš snad myšlenky. Zrovna jsem to chtěl doplnit přirovnáním s tou lodí v lahvi. Tady není problém něco někam přemístit, ale spíš o to dostat to do určité polohy. Bohužel jsem někde zatratil dlouhou chirurgickou pinzetu a tak mě jsem si pomáhal tenkými kleštěmi - něco takového http://www.kleste.cz/picture/middle/2011022116353256459877.jpg. Byl jsem kousek od cíle, když jsem využil tyčku štětce a manévrováním nad dírou jsem usadil klobouček s jeho nožkou nad zářez v parabole kam se má umístit. Až kamoš s dlouhou pinzetou mě pomohl. Zachránil mě od investice do nového světla. Už bych však nidky nebral tento krám a šel do světla čočkou místo tohoto kurvítka. Editováno: 1. Duben 2013, autor: ka-spel Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.