67jitka58 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Zdravím páni,chci se zeptat zda jde vyndat ten plech pod pantem zadních dveří.A jakej používáte klíč na povolení šroubu co drží ten pant na sloupku?Já ho nemohu povolit.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 (editace) PRECO ZAKLADAS DUPLICITNE TEMY!!! TVOJA ROVNAKA TEMA : http://forum.skodaho...68#entry1514468 Plech pod pantom je sucast pantu!!!! Preco ho chces odstranit??? Aky kluc je na povolenie srobov na pante je tu napisane toho dost.HLADAJ VAROVANIE ZA ZALOZENIE DUPLICITNEJ TEMY!!!! Editováno: 27. Květen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 27. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Já vím jakej je potřeba klíč na povolení,jenom že se obávám, že ho přetrhnu.A duplicitní téma jsem založil proto ,že u toho prvního jsem zapoměl přiložit obrázek a ono mě to pak nechtělo pustit abych ho tam přidal bylo zamčené.Ten plech potřebuji trochu propilovat abych si lépe seřídil dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 (editace) TEMA O NASTAVENI DVERI JE TU TAK TIEZ. Prepilovanie plechu nepomoze pri nastaveni dveri. Editováno: 27. Květen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 27. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Já jsem bohužel žádné téma na seřízení zadních dveří nenašel.Nemám je svěšené ale chci je vyrovnat vertikálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Zadne dvere sa nastavuju presne tak isto jak predne dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 27. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 (editace) Prosím Tě ,nenašel jsem ani jedno téma na vertikální vyrovnání dveří , když už nestačí drážky v pantech.Ten plech je má kratší než pant.Tak nevím o čem se dohadujeme. Editováno: 27. Květen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Hod foto dveri a presne napis ako a kam ich chces nastavit. NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 27. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Tento směr potřebuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Treba najprv nastavit predne dvere. Ked aj prepilujes plech tak ta pant dveri viac nepusti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.