rx6 Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 (editace) Ahoj, rad bych se zepal, zda-li vam take pri prejizdeni pricnych pasu, nebo nejake diry v male rychlosti "odfoukne" tlumic. Me pri pomale jizde (to slysim) jde od kola vzdy takovy "pisklavy" zvuk, prirovnal bych to ke zvuku, kdyz pumpickou vyfukujete vzduch naprazdno - odfouknuti. Je toto normalni, nebo je spatny tlumic? Jaky na OII jsou vubec tlumice?? Diky za ochotu Editováno: 2. Červen 2011, autor: rx6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Tak chlapy nikdo neporadí. Se totiž musím přidat. Mě to dělá taky. Nevím jestli mám jet na diagnostiku tlumičů nebo počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 kuci, asi vam to nepomuze, ale me to dela taky Vzhledem k tomu, ze mame skore 3:0, tak bych rekl, ze je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 KOLIK máte nalítáno???? Za mě 155 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 To je myslím normální, dělá to u všech aut i nových, tlumič josu plynokapalinové, jak se náprava propruží, tak vevnitř tlumiče to "přefukuje". Ven z tlumiče nic nefouká. Kdyby byl špatný, tekla by z tlumiče kapalina ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kspeedy Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Mě to dělá taky, 149 tis. km. Ale jak bylo řečeno je to normální . No stres. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Stejně by mě zajímalo proč to dělá jenom jeden. Ale to bude chtít čas........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 jak víž, že to dělá jen jeden? Většinou uslyšíš jen ten vlevo na sraně řidiče, ale dělá to i ten druhý u spolujezdce, jen není slyšet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Protože jsem nechal řídit manželku a přez stejný hrb jsem jel a poslouchal na straně spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Mě to dělá taky ,najeto 249 000 , Oprava je jednoduchá, prostě volume na radiu a nic není slyšet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 To jsem rád,že jsme to vyřešili stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindik Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Tak já se taky přidávám mám nalétáno okolo 190tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 taky dělá, ale je to standart, jinak podvozek orig sport najeto 94tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Tak mne to dela také na pravce strane a myslim si ze je tlumic KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza67 Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Zdravím, jelikož jsem novým vlastníkem OII r.v 2012 je tento zvuk odfouknuti normalni nebo jsou tlumiče pred koncem životnosti. Najeto 120 tis.km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 je to normálne, osobne by som sa do tých tlmičov kým netečú ani nesral , čokoľvek iné aj v originále už za moc nestojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fatylos Vloženo 31. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2022 (editace) Zdravím, OIII facelift 4 roky “nová” nalítáno jen 55 tisíc a regustruju “odfuk” skoro od pořízení. Teď před STK jsem si říkal, že se podívám zda je to normální a koukám, že ano. Editováno: 31. Červenec 2022, autor: Fatylos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 5. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2022 jsou to plynokapalinový tlumiče, to odfukování znamená že ještě funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.