Publikováno Červen 1, 201114 r Ahoj, rad bych se zepal, zda-li vam take pri prejizdeni pricnych pasu, nebo nejake diry v male rychlosti "odfoukne" tlumic. Me pri pomale jizde (to slysim) jde od kola vzdy takovy "pisklavy" zvuk, prirovnal bych to ke zvuku, kdyz pumpickou vyfukujete vzduch naprazdno - odfouknuti. Je toto normalni, nebo je spatny tlumic? Jaky na OII jsou vubec tlumice?? Diky za ochotu Upraveno Červen 2, 201114 r od rx6
Červenec 19, 201114 r Tak chlapy nikdo neporadí. Se totiž musím přidat. Mě to dělá taky. Nevím jestli mám jet na diagnostiku tlumičů nebo počkat.
Červenec 19, 201114 r kuci, asi vam to nepomuze, ale me to dela taky Vzhledem k tomu, ze mame skore 3:0, tak bych rekl, ze je to OK
Červenec 20, 201114 r To je myslím normální, dělá to u všech aut i nových, tlumič josu plynokapalinové, jak se náprava propruží, tak vevnitř tlumiče to "přefukuje". Ven z tlumiče nic nefouká. Kdyby byl špatný, tekla by z tlumiče kapalina ven.
Červenec 21, 201114 r jak víž, že to dělá jen jeden? Většinou uslyšíš jen ten vlevo na sraně řidiče, ale dělá to i ten druhý u spolujezdce, jen není slyšet
Červenec 21, 201114 r Protože jsem nechal řídit manželku a přez stejný hrb jsem jel a poslouchal na straně spolujezdce.
Červenec 21, 201114 r Mě to dělá taky ,najeto 249 000 , Oprava je jednoduchá, prostě volume na radiu a nic není slyšet
Červen 5, 20196 r Zdravím, jelikož jsem novým vlastníkem OII r.v 2012 je tento zvuk odfouknuti normalni nebo jsou tlumiče pred koncem životnosti. Najeto 120 tis.km.
Červen 5, 20196 r je to normálne, osobne by som sa do tých tlmičov kým netečú ani nesral , čokoľvek iné aj v originále už za moc nestojí
Červenec 31, 20223 r Zdravím, OIII facelift 4 roky “nová” nalítáno jen 55 tisíc a regustruju “odfuk” skoro od pořízení. Teď před STK jsem si říkal, že se podívám zda je to normální a koukám, že ano. Upraveno Červenec 31, 20223 r od Fatylos
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.