Robik29 Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Zdravim mam koupenou fabii 1.2 HTP 6V 40kw dneska se mi stalo že sem jel a chtěl sem přeřadit z 5 na 4.Sekla se mi spojka a nešlo přeřadit vůbec na nic tak sem zastavil nakonec sem se zase rozjel jel sem asik 10km a znova to same.Nakonec sem dojel před barák, ale tam sem si všiml že mi teče olej ted stim radši nejezdím.Tak bych se chtěl zeptat čim by to mohlo byt.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Moc široky pojem že sekla spojka. Takto ti nikto neporadi. Ostal pedal dole či škripu zuby pri radeni a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik29 Vloženo 3. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 No kdyz sem chtel preradit tak se to automaticky seklo a neslo zaradit ani za boha, pedal jak se pustil byl normalne nahore.Dneska sem se dival tak olej v motoru je takze by to mel byt olej z prevodovky, vytekl komplet.A kdyz sem jel zrovna se nic nedelo a zaradil sem 5 tak mi to automaticky vyskocila na neutral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandax Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Budeš mít očesaný vydličky v převodovce, je dost možný že se ti uvnitř nějaký kousek vzpříčil a udělal díru do skříně převodovky. Dost blbá oprava, kompletní demontáž převodovky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 skoro 8 mesiacov staré...ako to Robik29 vyriešil nevieme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.