MaVac Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Včera jsem sklápěl zadní sedačky včetně sedáku a za spolujezdcem pod sedákem jsem našel pod kusem "tapecírungu" velký hranatý konektor a kabel mizící v podlaze. K čemupak tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grim334 Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 napada me palivove cerpadlo, ale sam tipuju, taky jsem si toho vsiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 (editace) Máš ve výbavě přípravu pro tažné zařízení Já ji chtěl taky ale nějak se mi při objednávce vypařila Pod sedačkou spolujezdce u MR 2011+ je ukryta řj obsluhy telefonu a popř. řj tažného zařízení a pokud máš přípravu , tak máš jen kábl s konektorem pod sedajdou kam se připojí tato řj a na zadním levém podběhu to končí a tam se zacvakne venkovní kabeláž od tažného zařízení Editováno: 3. Červen 2011, autor: Jikra 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaVac Vloženo 6. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Je to pod zadními sedadly, ne pod sedadlem spolujezdce. A tažný zařízení nemám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 "Hranatý konektor" je riadiaca jednotka palivového čerpadla, z ktorej pokračuje kábel na konektor palivového čerpadla, ktoré je aj s plavákom umiestnené v nádrži. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 Jé soráč nějak jsem to blbě přečet tak alespoň víš co bys mohl mít pod sedačkou spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.