Publikováno Červenec 10, 200619 r Čau kucí, chci se vás zeptat na něco ohledně bliknutí směrovek,když odemknu nebo zamknu auto. Měnili mi světlomety a od té doby mi nejdou směrovky,když použiju dálku.Normálně zamyká,odemyká,jen ty směrovky.Nemůže to být jen nějak vypnutý? Díky Rej
Červenec 10, 200619 r Potvrzení blinkry při použití dálky je jednou z věcí, která jde aktivovat/deaktivovat přes VAG. Chce to připojit, načíst hodnotu, a případně ji přepsat, v DP je to popsané.... Jen mi není jasné, proč by to při výměně světlometů někdo měnil.
Červenec 10, 200619 r je to holt jakýsi pokurvený,ale není nic jednoduššího než to znova va Vagu aktivovat
Červenec 10, 200619 r Autor taky mi nejni jasny,proc to vypinali,ale asi museli,pac to pred tim slo normalne.Tak ja tam sjedu.Doufam ze mi to udelaj na pockani a gratis
Červenec 12, 200619 r Tady máš kompletní postup na nastavení komfortky: PŘIZPŮSOBENÍ Upozornění: Během přizpůsobení musí být vypnuty všechny el. spotřebiče. Postup přizpůsobení: Číslo kanálu 03 Automatické uzamykání při rychlosti vyšší než 15 km/h, popř. po zapnutí zapalování. -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat 1- pro aktivaci, 0- pro deaktivaci automatického zamykání. -Uložit Číslo kanálu 04 Automatické odemykání při vypnutí zapalování a vytažení klíče ze spínací skříňky -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat 1- pro aktivaci, 0- pro deaktivaci automatického odemkání. -Uložit Číslo kanálu 05 Vypínání a zapínání čidel vnitřního prostoru dvojitým stiskem tlačítka ZAMKNOUT. -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat 1- pro aktivaci, 0- pro deaktivaci funkce "bez vnitřních čidel" -Uložit Číslo kanálu 06 Potvrzení odemknutí sirénou. -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat 1- pro aktivaci, 0- pro deaktivaci potvrzení odemknutí sirénou -Uložit Číslo kanálu 07 Potvrzení zamknutí sirénou. -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat 1- pro aktivaci, 0- pro deaktivaci potvrzení zamknutí sirénou -Uložit Číslo kanálu 08 Potvrzení odemknutí varovnými světly. -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat 1- pro aktivaci, 0- pro deaktivaci potvrzení odemknutí varovnými světly. -Uložit Číslo kanálu 09 Potvrzení zamknutí varovnými světly. -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat 1- pro aktivaci, 0- pro deaktivaci potvrzení zamknutí varovnými světly. -Uložit Číslo kanálu 10 Nastavení sirény pro určitou zemi. -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat 1- ostatní Evropa 2- Německo 3- Anglie -Uložit. Pozn: Provádí se v závislosti na výbavě.
Červenec 13, 200619 r Můžu jen potvrdit, taky mi to nebliká co mi měnily ve škodovce světla(ukradené xenony) Prý musely resetovat počítač...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.