rej Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Čau kucí, chci se vás zeptat na něco ohledně bliknutí směrovek,když odemknu nebo zamknu auto. Měnili mi světlomety a od té doby mi nejdou směrovky,když použiju dálku.Normálně zamyká,odemyká,jen ty směrovky.Nemůže to být jen nějak vypnutý? Díky Rej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Potvrzení blinkry při použití dálky je jednou z věcí, která jde aktivovat/deaktivovat přes VAG. Chce to připojit, načíst hodnotu, a případně ji přepsat, v DP je to popsané.... Jen mi není jasné, proč by to při výměně světlometů někdo měnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 jak pise capo da se to vypnout a zapnout ale pri vymene by to delat nemelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Já vím, co s tím je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 je to holt jakýsi pokurvený,ale není nic jednoduššího než to znova va Vagu aktivovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rej Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 taky mi nejni jasny,proc to vypinali,ale asi museli,pac to pred tim slo normalne.Tak ja tam sjedu.Doufam ze mi to udelaj na pockani a gratis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Tady máš kompletní postup na nastavení komfortky: PŘIZPŮSOBENÍ Upozornění: Během přizpůsobení musí být vypnuty všechny el. spotřebiče. Postup přizpůsobení: Číslo kanálu 03 Automatické uzamykání při rychlosti vyšší než 15 km/h, popř. po zapnutí zapalování. -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat 1- pro aktivaci, 0- pro deaktivaci automatického zamykání. -Uložit Číslo kanálu 04 Automatické odemykání při vypnutí zapalování a vytažení klíče ze spínací skříňky -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat 1- pro aktivaci, 0- pro deaktivaci automatického odemkání. -Uložit Číslo kanálu 05 Vypínání a zapínání čidel vnitřního prostoru dvojitým stiskem tlačítka ZAMKNOUT. -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat 1- pro aktivaci, 0- pro deaktivaci funkce "bez vnitřních čidel" -Uložit Číslo kanálu 06 Potvrzení odemknutí sirénou. -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat 1- pro aktivaci, 0- pro deaktivaci potvrzení odemknutí sirénou -Uložit Číslo kanálu 07 Potvrzení zamknutí sirénou. -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat 1- pro aktivaci, 0- pro deaktivaci potvrzení zamknutí sirénou -Uložit Číslo kanálu 08 Potvrzení odemknutí varovnými světly. -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat 1- pro aktivaci, 0- pro deaktivaci potvrzení odemknutí varovnými světly. -Uložit Číslo kanálu 09 Potvrzení zamknutí varovnými světly. -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat 1- pro aktivaci, 0- pro deaktivaci potvrzení zamknutí varovnými světly. -Uložit Číslo kanálu 10 Nastavení sirény pro určitou zemi. -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat 1- ostatní Evropa 2- Německo 3- Anglie -Uložit. Pozn: Provádí se v závislosti na výbavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Můžu jen potvrdit, taky mi to nebliká co mi měnily ve škodovce světla(ukradené xenony) Prý musely resetovat počítač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.