Vladimír Kalandra Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Zdravim vsechny ve spolek. Ja uz RS mel kdysi, ale uz jsem z toho vybehl a rad bych se vratil. A tak jsem si něco vyhlidnul, a chtěl jsem se jen zeptat na ty opravy co dotyčný píše, zda li jste měli taky takove problemy. Ja mel osobně jen setrvak a servo vytekly, jinak asi nic.... Jen jestli toho neni moc co opravoval a pripadne na co se mam vzhledem ke kilometrum pripravit na opravu.... Diky za vaše zkusenosti a nazory.. nyní najeto 160tkm, - převodovka najeto cca 10tkm (vule v diferaku) - spojka měněná s jednohmotnostním setrvákem při 130tkm - silentbloky přední nápravy + spodní čepy při 150tkm - kosti stabilizátoru,gumy stabilizatoru při 150tkm - vaha vzduchu při 130tkm - novější svody při 120tkm - byly vypraskane - vlnovec nový při 120tkm - zapalovací cívky original teď při 158tkm - svíčky při 158tkm - hadice odvzdušení klikové hřídele 2x při 158tkm - regulator podtlaku klikové hřídele + přepustný odvzdušnovací ventil v T kusu - sportovní vrtané kotouče Zimmermann + desky Zimmermann při 158tkm -přední - výbojky D2S 6000K nové při 157tkm(4300K mám ještě funkční v garáži - přidám) - nové korpusy xenonových světel při 115tkm - reakční vzpěra převodovky při 157tkm - olej při 150tkm další ve 165tkm - rozvody ve 100tkm - těsnění pod víkem ventilů při 157tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monak Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Najeto 105000km. Zatím jen: rozvody 98000km odvzdušňovací hadice 98000km Na řadu přijdou: kotouče a desky Tlumiče (možná i pružiny) Vybroušení rzi pod oknem u 5 dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Ahoj mám teda FABII I RS a měnil jsem na 75tis spojku a setrvák Nelevná věc bohužel.Na 80 tis jsem měnil ještě chladič.Jinak klasika olej každejch 13tis.Zatím nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 5. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Díky kluci aspon vám za názory a zkušenosti.... Ohledně setrváku to vím, to je bolestí každé... i já ho měnil za jednohmotnostni i se spojkou. a bylo to myslim kolem 90tkm. Já na svojí ještě měnil taky servořízení-nevim proč, ale prorazilo se tam asi nějaky gufero či co a vyteklo to manžetama ven :-( S tím jste se ještě nesetkali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 5. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Docela by mne zajimalo, jak dlouho vydrží to turbo na motoru.... samozřejmě že je to individualní, ale jestli s nim nekdo musel neco delat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vincentik Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 (editace) Ahoj, mám najeto 120 000 km koupeno při 109 000 km zatím jsem žádné větší opravy nebo výměny nedělal jen čidlo teploty a výbojky ve světlech v nejbližší době se chystám na: přední a zadní kotouče + desky (mají docela už hranu) výměna části stabilizátoru (trošku to občas bouchá) výměna oleje zadní pružiny (jedna je kousek prasklá na spodním závitu) Editováno: 6. Červen 2011, autor: vincentik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíček Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 (editace) Zdravim, já mam tu svou už rok a najel jsem s ní asi 18tkm, najeto má 174tkm. Já měnil elektromagnetickej ventil N95 myslim, dával jsem silnější výbojky, brzdy komplet,olej filtry, rozvody jsem dělal, jiný pružiny, teď tam řeším čidlo ABS, a nejhorší věc byla ta, že se mi povolil čep v diferenciálu, kterej drží to soukolí dohromady a vydřel mi díru do převodovky, takže nová spojka, vaření skříně a další srandy ohledně toho . Jinak jsem max. spokojenej. Teď tam půjde Chip, tak jsem zvědavej Editováno: 9. Červen 2011, autor: Zajíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 9. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 A už sis vyhlidl nejakou firmu? Ja docela premyslim o firmě PowerTec. je Z Kladna. Ale nevim jestli tam někdo už byl,aby řekl zkušenosti-dlouhodobé! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 špatná sekce. tady se představují auta přesouvám do sekce ostatní, kde o opravách a ykušenostech můžete vesele debatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíček Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Kamarád mi doporučil jednu firmu Camp Performance, má s ní hodně dobrý zkušenosti a mají i brzdu. Slibují 143kW a 295Nm. Takže tenhle týden tam zajedu. Je to někde na Praze 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.