XOREX Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Ahoj, doufám že někdo nenapíše zase nějakej link kde si mám co přečíst, protože jsem dva dny googloval a nic jsem nenašel Mám problém se střešním oknem v Octavii l který spočívá v nefunkčním ovládání. Střešní okno reaguje na ovladač jen v poloze nastavování, tj . ta jak se zamačkává a okno se má "vycentrovat" a to jen tím že se vyklopí a zase zaklopí. Okno ale nezajede. Po mechanické stránce je okno OK- vyzkoušel jsem celou trasu projet ručně. Když okno ručně zasunu a při zmáčknutí čudlíku okno i samo zajede, poté se už ale zase jenom vyklápí a zaklápí. S motorem bylo asi v minulosti manipulováno... v tom spoji s plastovou skříňkou je vidět že někdo ten motůrek sundával. Ale víc nevím, původní majitel to prý už takhle koupil. Pokud má jít řídící jednotka střešního okna načíst vagem, tak mě se to v 304 nepodařilo :/ Auto je vyrobené v r. 2000, na motorku je pak datum 11/2000. Děkuji předem za typy. PS - mohl by někdo popsat čištění odtokových hadic?? nejlépe s obrázky..a nebo hodit link?. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.