F*U*C*K Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Zdar chlapi , stalo se už někomu ,že se mu vysypalo ložisko spojky v 93000km u Octavky 1.8 T ? Připadá mě to nějaký divný u auta z roku 99 a při těch kilometrech . A jinak dá se vyměnit to ložisko doma nebo jít s tím radši do servisu ?Dík za každou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvas Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 doma se to udělat dá záleží kolik na to máš času hlavně musíš mít na co zavěsit motor pak už jenom vymontovat poloosu a zhodit převodovku rozebrat spojku a složit chce to vyrobit pár přípravků pokud nemáš aspoň trochu vybavenou dílnu dej to radši do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Zdar chlapi , stalo se už někomu ,že se mu vysypalo ložisko spojky v 93000km u Octavky 1.8 T ? Připadá mě to nějaký divný u auta z roku 99 a při těch kilometrech ... Mne to divny nepripada, lozisko je zatizene kdyz "stojis" na spojce a znam dost lidi, co tohle delaji na kazde krizovatce. Mlatil bych je delat to s mym autem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F*U*C*K Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 doma se to udělat dá záleží kolik na to máš času hlavně musíš mít na co zavěsit motor pak už jenom vymontovat poloosu a zhodit převodovku rozebrat spojku a složit chce to vyrobit pár přípravků pokud nemáš aspoň trochu vybavenou dílnu dej to radši do servisu Díky, dilnu vybavenou trochu mám v tom bych neviděl háček a co nemám tak bych si udělal. Ještě se tě zeptám je u toho potřeba dávat bacha na něco ?Asi bude lepší vyměnit aji spojku ,když to bude rozhozený co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F*U*C*K Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Zdar chlapi , stalo se už někomu ,že se mu vysypalo ložisko spojky v 93000km u Octavky 1.8 T ? Připadá mě to nějaký divný u auta z roku 99 a při těch kilometrech ... Mne to divny nepripada, lozisko je zatizene kdyz "stojis" na spojce a znam dost lidi, co tohle delaji na kazde krizovatce. Mlatil bych je delat to s mym autem ... Jojo moje řeč ,ale to se mě netýká já mám ve svým najeto 210000km a spojka je pořád ok.(origo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.