Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar chlapi , stalo se už někomu ,že se mu vysypalo ložisko spojky v 93000km u Octavky 1.8 T ? Připadá mě to nějaký divný u auta z roku 99 a při těch kilometrech . A jinak dá se vyměnit to ložisko doma nebo jít s tím radši do servisu ?Dík za každou odpověď :wallbash:

Vloženo

doma se to udělat dá záleží kolik na to máš času hlavně musíš mít na co zavěsit motor pak už jenom vymontovat poloosu a zhodit převodovku rozebrat spojku a složit chce to vyrobit pár přípravků pokud nemáš aspoň trochu vybavenou dílnu dej to radši do servisu

Vloženo
Zdar chlapi , stalo se už někomu ,že se mu vysypalo ložisko spojky v 93000km u Octavky 1.8 T ? Připadá mě to nějaký divný u auta z roku 99 a při těch kilometrech ...

Mne to divny nepripada, lozisko je zatizene kdyz "stojis" na spojce a znam dost lidi, co tohle delaji na kazde krizovatce. Mlatil bych je delat to s mym autem ...

Vloženo
doma se to udělat dá záleží kolik na to máš času hlavně musíš mít na co zavěsit motor pak už jenom vymontovat poloosu a zhodit převodovku rozebrat spojku a složit chce to vyrobit pár přípravků pokud nemáš aspoň trochu vybavenou dílnu dej to radši do servisu

Díky, dilnu vybavenou trochu mám v tom bych neviděl háček a co nemám tak bych si udělal. Ještě se tě zeptám je u toho potřeba dávat bacha na něco ?Asi bude lepší vyměnit aji spojku ,když to bude rozhozený co ty na to?

Vloženo
Zdar chlapi , stalo se už někomu ,že se mu vysypalo ložisko spojky v 93000km u Octavky 1.8 T ? Připadá mě to nějaký divný u auta z roku 99 a při těch kilometrech ...

Mne to divny nepripada, lozisko je zatizene kdyz "stojis" na spojce a znam dost lidi, co tohle delaji na kazde krizovatce. Mlatil bych je delat to s mym autem ...

Jojo moje řeč ,ale to se mě netýká já mám ve svým najeto 210000km a spojka je pořád ok.(origo)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...