Michal B. Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 (editace) Zdravím , mám jeden postřeh , cca.po 900-km mi nějak špatně sedí v sedadle řidiče. Výbava Acitve, sedačky-čalounění Onyx . Pálí mě celý levý bok (od kyčle ) a to jedu třeba jen kousek, pár kilometrů Vážím nějakých 75kg a výška 180cm štíhlá postava. Až budu mít chvíli, zkusím se zeptat v servise co na to . Možná v sedadle něco povolilo, je pravda že ta levá strana je trošku jakoby sesezená a níže, takže to vypadá jako bych seděl mízně z kopečka ke dveřím , proto mě pálí ten bok. I když pro někoho je to blbost, ale pro mě je to celkem nepříjemný pocit Jsem aktivní sportovec a problémy s nohama (kyčlema) nemám. Co s tím ? Editováno: 8. Červen 2011, autor: Michal B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 To nebude sedackou . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 8. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 (editace) A čím ? Nevím no, octavia co máme 2roky má +- stejné sedačky a tam to není cítit. Zajímavé, že mi to dělá tak cca. týden zpět, od novoty to úplně nebylo. Nevím Editováno: 9. Červen 2011, autor: Sranki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Octavia a Yeti stejný sedačky nemají. A tohle to se mi občas taky stane a vím že je to zdravotním stavem člověka, zatěžuješ nevědomky víc jednu stranu a ta se pak projeví. Autem to není, sedačky jsou dělány rovnoměrně stejně po celé ploše a je blbost aby se jedna strana seseděla. A po tak dlouhé štrece je potřeba si odpočinout, člověk není robot. Nebo si dej něco pod zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 10. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 hmm no opravdu , zdravotní problém to není Jsem fit, kopu fotbal ...problémy s klouby nemám a ve 24-letech.....ano zkusím polštářek. Jasný, sedadla jsou rovné, ale můžete se stát - únava materiálu , co ty víš . Ikdyž je autíčko nové Nechám tomu čas a zkusím polštářek, případně co tak nějaké potahy na přední sedadla? Máte s tím někdo zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 Klidně tam může být prdlá nějaká výztuha uvnitř. Zkus to porovnat se sedačkou spolujezdce a případně jeď do servisu. Vždyť je to v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 Viděli jste sedačku v řezu? já jo, a žádná výztuha tam není, je tam pořádně tlustý tvrdší molitan. Zkus jet v jiném autě stejného typu a výbavy a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.