Přejít na obsah

Kvalita sedadel , výbava Active


Michal B.

Doporučené příspěvky

Zdravím ,

mám jeden postřeh , cca.po 900-km mi nějak špatně sedí v sedadle řidiče. Výbava Acitve, sedačky-čalounění Onyx . Pálí mě celý levý bok (od kyčle ) a to jedu třeba jen kousek, pár kilometrů :aggressive: Vážím nějakých 75kg a výška 180cm štíhlá postava. Až budu mít chvíli, zkusím se zeptat v servise co na to . Možná v sedadle něco povolilo, je pravda že ta levá strana je trošku jakoby sesezená a níže, takže to vypadá jako bych seděl mízně z kopečka ke dveřím , proto mě pálí ten bok. I když pro někoho je to blbost, ale pro mě je to celkem nepříjemný pocit :feve: Jsem aktivní sportovec a problémy s nohama (kyčlema) nemám.

Co s tím ? :)

Editováno: , autor: Michal B.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Octavia a Yeti stejný sedačky nemají. A tohle to se mi občas taky stane a vím že je to zdravotním stavem člověka, zatěžuješ nevědomky víc jednu stranu a ta se pak projeví. Autem to není, sedačky jsou dělány rovnoměrně stejně po celé ploše a je blbost aby se jedna strana seseděla. A po tak dlouhé štrece je potřeba si odpočinout, člověk není robot. Nebo si dej něco pod zadek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:aggressive: hmm no opravdu , zdravotní problém to není :feve: Jsem fit, kopu fotbal ...problémy s klouby nemám a ve 24-letech.....ano zkusím polštářek. Jasný, sedadla jsou rovné, ale můžete se stát - únava materiálu , co ty víš . Ikdyž je autíčko nové :smich: Nechám tomu čas a zkusím polštářek, případně co tak nějaké potahy na přední sedadla? Máte s tím někdo zkušenost ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...