Sdíčák Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Zdravím všechny, Všichni zaměstnanci Škodovky mají možnost si půjčit auto na půl roku. Např Yeti začíná na 3500kč ( zákl. výbava) Mě by zajímal váš názor. Za chvíly mi bude 18let a přemýšlim jestli koupit auto nebo využít toto. V létě bych stejnak jezdil převážně na motorce, takže auto bych si vždy půjčil na zimu Nemyslím pořád, ale takhle to zkusit než si začnu vydělávat. Myslím že si člověk to auto i dobře vyzkouší atd... Pokud mám správné informace,tak v ceně je i pojistka a další věci. Co si o tom myslíme Vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek95 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 3500 za jako dobu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sdíčák Vloženo 8. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Samo že měsíčně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bikeone Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 (editace) nutno dodat, že s omezenými kilometry :-P Editováno: 9. Červen 2011, autor: Sranki 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sdíčák Vloženo 8. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 No vidiš, to zase nevím já Můžeš to prosimtě upřesnit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 (editace) A já bych si myslel, že když o něčem takovém uvažuji, tak si podmínky předem zjistím abych měl proč uvažovat Rekapitulace podmínek pronájmu vozu: - doba pronájmu 6 měsíců - kalkulovaný kilometrový nájezd 10.000 km (v případě splnění výše uvedených parametrů odpadá povinnost placené servisní prohlídky) - podmínkou uzavření smlouvy o pronájmu není povinnost odkupu vozu po uplynutí smlouvy - veškeré servisní úkony a vrácení vozu probíhají ve stanovených servisních místech ( PSC –servisní služby Kosmonosy, distribučních místech Havex Vrchlabí a Matrix Kvasiny ). Oprávnění k objednání vozu vzniká zaměstnanci, který je zaměstnán v trvalém pracovním poměru na dobu neurčitou po dobu nejméně 6-ti měsíců Jinak samozřejmě také musíš počítat s tím, že auto vždycky dostaneš na letních gumách zima nezima, takže pokud budeš chtít auto na podzim, tak se připrav na koupi zimních kol Editováno: 9. Červen 2011, autor: WalkerT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jury06 Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Podle mého je to vcelku výhodná záležitost jen ten půlrok je krátký.Původně tato akce byla na rok,takhle musím objednávat nové auto už po třech měsících vzhledem k době dodání.Je to ježdění bez starostí a se stále novým autem.Už se mi nechce investovat do koupě nového auta když jeho cena okamžitě padá na hubu. Čili ... pro mně je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoGamer Vloženo 1. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 dobry den kde bych nasel vice informaci o teto sluzbe taky pracuju ve skodovce ale nikde nemuzu najit cenik vozu za mesic dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakty Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 vyhledej si na portále Zákaznické centrum - Nové vozy - Akce Mezi námi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Hmm, to není špatná cena. Kdyby k tomu přihodili ještě 1000 kč. měsíčně na naftu, tak není co řešit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.