Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny,

Všichni zaměstnanci Škodovky mají možnost si půjčit auto na půl roku. Např Yeti začíná na 3500kč ( zákl. výbava) Mě by zajímal váš názor. Za chvíly mi bude 18let a přemýšlim jestli koupit auto nebo využít toto. V létě bych stejnak jezdil převážně na motorce, takže auto bych si vždy půjčil na zimu :D Nemyslím pořád, ale takhle to zkusit než si začnu vydělávat. Myslím že si člověk to auto i dobře vyzkouší atd... Pokud mám správné informace,tak v ceně je i pojistka a další věci.

Co si o tom myslíme Vy ?

Vloženo (editace)

A já bych si myslel, že když o něčem takovém uvažuji, tak si podmínky předem zjistím abych měl proč uvažovat :p

Rekapitulace podmínek pronájmu vozu:

- doba pronájmu 6 měsíců

- kalkulovaný kilometrový nájezd 10.000 km (v případě splnění výše uvedených parametrů odpadá povinnost placené servisní prohlídky)

- podmínkou uzavření smlouvy o pronájmu není povinnost odkupu vozu po uplynutí smlouvy

- veškeré servisní úkony a vrácení vozu probíhají ve stanovených servisních místech ( PSC –servisní služby Kosmonosy, distribučních místech Havex Vrchlabí a Matrix Kvasiny ).

Oprávnění k objednání vozu vzniká zaměstnanci, který je zaměstnán v trvalém pracovním poměru na dobu neurčitou po dobu nejméně 6-ti měsíců

Jinak samozřejmě také musíš počítat s tím, že auto vždycky dostaneš na letních gumách zima nezima, takže pokud budeš chtít auto na podzim, tak se připrav na koupi zimních kol ;)

Editováno: , autor: WalkerT
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Podle mého je to vcelku výhodná záležitost jen ten půlrok je krátký.Původně tato akce byla na rok,takhle musím objednávat nové auto už po třech měsících vzhledem k době dodání.Je to ježdění bez starostí a se stále novým autem.Už se mi nechce investovat do koupě nového auta když jeho cena okamžitě padá na hubu.

Čili ... pro mně je to OK.

• o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...