zebroo Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Ahoj kluci potřeboval bych od vás radu , mám Oct2 1.9TDI rv 05 , dnes jsem byl u známého co plní klima zdálo se mi že už to moc nechládí , po napojení na plničku klima , mu to ukázalo množství chladiva 660g ale oct má mít 550 po vysátí a znovu doplnění na předepsaných 550 klima nefrčela VAG psal malý tlak , tak jsem zkusily jí pumpnout na těch 660 a to funguje nevíte v čem je zakopaný pes děkuji všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machinho Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 a klima chladí? jestli ano neřešil bych ono někdy co je předepsaný neni zrovna to nejlepší a nejsprávnější :-) tak pokud chladí neřešil bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 a nebo mu fixluje váha (plnička) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Těch 100g je celkem běžnej únik(přijde na to za jak dlouho ) a na funkci by si to neměl zas tak pociťovat. Jestli nebude problém ještě někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zebroo Vloženo 15. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 a nebo mu fixluje váha (plnička) mašina je nová zkoušely jsme to i na jiných autech a tam vše oK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zebroo Vloženo 15. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Těch 100g je celkem běžnej únik(přijde na to za jak dlouho ) a na funkci by si to neměl zas tak pociťovat. Jestli nebude problém ještě někde jinde. Ahoj já právě žádný únik neměl bylo tam o 130g více než má být :-) a po naplnění na předepsanou hodnotu klima nefunguje , jen zas při doplnění na více než je předepsáno funguje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwgolfvariant Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Zdravím, omlouvám se, že píšu ohledně jiného vozu, ale domnívám se, že škoda octavia I a vw golf III má stejnej climatronic. nevíte někdo o někom, kdo by měl jednotku na climatronic nebo to uměl dát dohromady, aby mi alespoň běžel větrák? vůbec mi nenaskočí - jen se rozvítí při zapnutí světel. neznáte někoho kdo by prodal jednotku na climatronic - golf 3 a nebo to rovnou i vyměnil? Díky Rosťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edimax519 Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Chtěl bych se zeptat na poruchy klimatizace.Klima normálně fungovala a poslední dobou to chladí hrozně málo.Unik media jsem nezaznamena,kompresor je v pořádku l,ale pravděpodobně je v háji ten ventilátor u chladiče.Myslím ten větší.Nějak se nechce mrcha točit.Myslím si a chci se jen utvrdit,že zakopaný pes bude asi právě tady. :unsure: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerronym Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Ahojte, mám problém s climatronicem, všechno funguje, jen displej nic neukazuje...nevíte někdo co s tím?dék za rady předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.