zebroo Vloženo 14. Červen 2011 Vloženo 14. Červen 2011 Ahoj kluci potřeboval bych od vás radu , mám Oct2 1.9TDI rv 05 , dnes jsem byl u známého co plní klima zdálo se mi že už to moc nechládí , po napojení na plničku klima , mu to ukázalo množství chladiva 660g ale oct má mít 550 po vysátí a znovu doplnění na předepsaných 550 klima nefrčela VAG psal malý tlak , tak jsem zkusily jí pumpnout na těch 660 a to funguje nevíte v čem je zakopaný pes děkuji všem za rady Citovat
machinho Vloženo 14. Červen 2011 Vloženo 14. Červen 2011 a klima chladí? jestli ano neřešil bych ono někdy co je předepsaný neni zrovna to nejlepší a nejsprávnější :-) tak pokud chladí neřešil bych Citovat
lucky.jack Vloženo 15. Červen 2011 Vloženo 15. Červen 2011 Těch 100g je celkem běžnej únik(přijde na to za jak dlouho ) a na funkci by si to neměl zas tak pociťovat. Jestli nebude problém ještě někde jinde. Citovat
zebroo Vloženo 15. Červen 2011 Autor Vloženo 15. Červen 2011 a nebo mu fixluje váha (plnička) mašina je nová zkoušely jsme to i na jiných autech a tam vše oK Citovat
zebroo Vloženo 15. Červen 2011 Autor Vloženo 15. Červen 2011 Těch 100g je celkem běžnej únik(přijde na to za jak dlouho ) a na funkci by si to neměl zas tak pociťovat. Jestli nebude problém ještě někde jinde. Ahoj já právě žádný únik neměl bylo tam o 130g více než má být :-) a po naplnění na předepsanou hodnotu klima nefunguje , jen zas při doplnění na více než je předepsáno funguje :-) Citovat
vwgolfvariant Vloženo 15. Červen 2011 Vloženo 15. Červen 2011 Zdravím, omlouvám se, že píšu ohledně jiného vozu, ale domnívám se, že škoda octavia I a vw golf III má stejnej climatronic. nevíte někdo o někom, kdo by měl jednotku na climatronic nebo to uměl dát dohromady, aby mi alespoň běžel větrák? vůbec mi nenaskočí - jen se rozvítí při zapnutí světel. neznáte někoho kdo by prodal jednotku na climatronic - golf 3 a nebo to rovnou i vyměnil? Díky Rosťa Citovat
Edimax519 Vloženo 20. Srpen 2011 Vloženo 20. Srpen 2011 Chtěl bych se zeptat na poruchy klimatizace.Klima normálně fungovala a poslední dobou to chladí hrozně málo.Unik media jsem nezaznamena,kompresor je v pořádku l,ale pravděpodobně je v háji ten ventilátor u chladiče.Myslím ten větší.Nějak se nechce mrcha točit.Myslím si a chci se jen utvrdit,že zakopaný pes bude asi právě tady. :unsure: Citovat
jerronym Vloženo 25. Říjen 2011 Vloženo 25. Říjen 2011 Ahojte, mám problém s climatronicem, všechno funguje, jen displej nic neukazuje...nevíte někdo co s tím?dék za rady předem Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.