Přejít na obsah

Edimax519

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Edimax519

  • Narozeniny 7.10.1966

Oznámení Edimax519

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Pokud to bude mechanická závada,nemusí to chybu nahlásit.Já měl před měsícem taky problém auto natočit.Někdy byl týden klid, pak zase nejelo a tak pořád dokola..Startér normálně točil,auto mělo snahu naskočit,ale hned se změnil zvuk startování,jako kdyby zůstaly otevřené ventily a motor neměl kompresy Ráno jsem odjel do práce a pak celý den trnul,jestli to odpoledne naskočí.Vag jsem měl čistý.Pak jsme přišli na to,že zůstává zavřená škrtící klapka.Výměna škrtící klapky a je klid....
  2. vychytaná a vymazlená vestavba do Škody Roomstr! [url]
  3. Tak jsem asi dnes skončil s tankováním na Shell.Natankovaná nafta,čtyři víčka VIF a při mínus 7°C zamrzla nafta ve filtru v nevytápěné garáži. Na filtru je najeto 10000km.Tímto bych chtěl společnosti Shell poděkovat za vzniklé problémy a má mě u nich ještě někdo vidět..
  4. Sháním panel pod přístrojovou desku a ty dva označené držáky.Nikde na netu se k tomu nemůžu nějak dohledat.Nevíte,kde by se to dalo sehnat,nebo nevíte číslo podle ETKY.Dík http://img.fileup.cz...=12135072272910
  5. Není nad fundovanou odpověď,tos mu Libero opravdu pomohl.. Vyhledávač tohoto serveru je na dvě věci.Cokoli dám do hledání,vyjede mi vždy tisíce témat,které se mého problému absolutně netýkajíí,zato se třeba dozvím při dotazu na Octavia a váha vzduchu,že se pneumatiky hustí na tolik a tolik, vzduchový filtr se má měmit po tolika a tolika km a další 3 stránky nesouvisejících témat. . .Takže to tu vypadá tak jak to vypadá a jediná opravdu odborná pomoc je dobrá rada-!!!!!!!PROČ NEPOUŽÍVÁŠ VYHLEDÁVAČ!!!!!..Pokud si admini s vyladěním vyhledávače.neví rady,určitě mu nějaký ajťák z různých Warfor poradí.Tam vyhledávače fungují z 90% správně a bez problému. a vždy k danému tématu.Ne jako zde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kol-44: :kol-44: :kol-44:
  6. Tady mi přišel odkaz na ty nové policejní passaty.docela zajímavé počtení. http://www.uloz.to/xtFSzJz/pomahat-a-chranit-pdf
  7. Edimax519

    Bouračka :-(

    Kapalinový - pokud jezdíš po cestách, kde je to samá díra jednoznačně kapalinové. Plynový - celkově si s tím autem můžeš dovolit daleko více, třeba v prudších zatáčkách, prostě podvozek je tvrdší a lépe sedí na vozovce. Ale na cestách kde je samá díra a záplata ti budou drkotat zuby Plynokapalinový - ideální kombinace http://www.mjauto.cz/tlumice.htm
  8. Sorry,ale víte vocogo Škoda Octavia II facelift.Chlapi tomu říkají trojka tak mi to nějak zalezlo pod kůži. lol
  9. S většinou věci bych souhlasil,ale pár věcem bych si dovolil oponovat.Ano je to 15 let staré auto,ale ve své době dá se říct nadčasové a spolehlivé.Je pravda,že takových aut je a bude mnoho a jen hodně málo aut mělo schopného následovníka viz např VW Brouk-jeho následník to byla podle mě katastrofa..Že se za ním nikdo neotočí?Vždyť se podívej,když vezmeme v potaz stáří vozu,jak jich je většina i po těch letech zachovalých.Proč se asi v německých autobazarech drží ceny Octavia I stále docela vysoko_Já se otáčím pokud mi to situace dovolí skoro za každou a myslím si,že nás majitelů jedniček asi většina.Podle mně už 2 a Škoda Octavia II facelift takovou popularitu mezi lidmi nedosáhnou .Ať se to týká vzhledu a to už nemluvím o spolehlivosti a poruchovosti.Z toho důvodu vím,že příští auto určitě nebude Octavia II,ale nejspíš Yettina.Jsem denně na silnicích a můžu říct,že těch porouchaných Škoda Octavia II a II facelift jsem viděl dost a dost,ale Octavia I bych spočítal na prstech jedné ruky.Ono si stačí promluvit s pár automechhaniky,jaké poruchy a jak časté jsou u Octavek.Auta jsou více méně stále více vyráběná jako spotřební zboží.Porouchalo se to - vyhoď to a kup nové.To je motto mnoha automobilek.Koupě auta není pro mnoho z nás stále levnou záležitostí a mnoho z nás bere auto i jako srdeční záležitost.S každým prodaným autem jsem se nerad loučil.To je pár důvodů,proč jsem šel do Octavie I TDI 66KW rok výroby 2006 a ne do Octavia II .Pro jasně mluvil vzhled-spolehlivost-prostornost-pohodlí-malá spotřeba-dobrá antikorozní ochrana-v zimě bezproblémové starty-relativně levný servis a dostupnost náhradních dílů. :feve: :feve:
  10. Chtěl bych se zeptat na poruchy klimatizace.Klima normálně fungovala a poslední dobou to chladí hrozně málo.Unik media jsem nezaznamena,kompresor je v pořádku l,ale pravděpodobně je v háji ten ventilátor u chladiče.Myslím ten větší.Nějak se nechce mrcha točit.Myslím si a chci se jen utvrdit,že zakopaný pes bude asi právě tady. :unsure:
  11. Dlouhodobá spotřeba 5,1l - Turbo je v autě proto,aby se točilo a pokud někdo tvrdí,že s RS v benzínu jezdí za 6,5l tak chudák auto.
  12. Nechtěl jsem zakládat nové téma a zkusím se zeptat zde.Měl jsem vyndanou odkládací schránku na straně spolujezdce a odpojil jsem airbag.Po montáži schránky a připojení konektoru airbagu mi na palubní desce pořád svíti oranžová kontrolka airbagu.Zkoušel jsem vymyzat chyby přes climatronic to se sice povedlo,ale kontrolka airbagu svítí dál.Předpokládám,že se budu muset připojit přes VAG.Díky za odpověď.
  13. Nedávno jsem měnil stahovačku okna a co si pamatuju,stačilo zasadit okna na doraz do držáků a utáhnou.Můžeš mít povolené utažení oken v stahovačce a to okno se potom při pojezdu kříží.
  14. Jen mě udivuje,tedy v tomto státě je pořád čemu se divit,že na stránkách eshopu Parama -tedy jeho výrobce je olej MOGUL 5W-40 EXTREME /4l o 136Kč dražší nežli v jiných internetových obchodech. http://eshop.paramo.cz/Zbozi.aspx?kod=V531460313 http://www.znackoveoleje.cz/znackoveoleje/eshop/5-1-Mogul-a-Paramo-Trysk/0/5/87-MOGUL-EXTREME-5W-40-4l Bydlím pár kilometrů od Pardubic a paradoxně je pro mě výhodnější objednat si olej přes net od prodejců,nežli si pro něj dojet do podnikové prodejny,protože eshopové ceny Parama jsou stejné jako v podnikové prodejně.
  15. Edimax519

    Stahovačka

    Mám na facebooku zažádáno,tak se to snad povede.
×
×
  • Vytvořit nový...