Wildfire Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Pročítám to tu už dlouho, ale tohle mi pořád není jasné. Chci si dodělat DO k centrálu a není mi jasné, jestli se mi při výměně ŘJ změní immobilizér. Myslel sem si, že je nějak "uchován" v ŘJ, ale co sem tak četl tak tomu tak asi není. Můžete mi někdo říct kde je? K tomu navazuje otázka: Mám dva klíče bez DO, koupím si ŘJ se dvěma ovladači. ŘJ vyměním a protože k ní mám jen ovladače,ne celé klíče, musím tam přehodit tyčinku immo z těch klíčů co DO neumí a je to v klidu?. Teda pokud zůstane stejný immobilizér. A ještě otázka. Jde ta nová ŘJ a klíče nakódovat bez VAGU? Nějak přes tu spínací skřínku? Do škodovky s tím nechcu, tam by mě natáhli jako vždycky a nikde na foru jsem nenašel nikoho z okolí Brna, kdo by to uměl. Díky za odpověd(i). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Za prvé bys měl napsat něco o autu.Za druhé,pokud jde o Fabii,nemá komfortka s immem nic společné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildfire Vloženo 15. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 (editace) Fabia I, r.v. 2001, 1,4 MPI, 50 kw, vybava comfort. No a kde je prave ten immo uchovanej? Editováno: 15. Červen 2011, autor: Wildfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 v přístrojovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.