jirkantos Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Ahoj klucii,mam takovy problem svetlo v kufru nesviti nasel jsem v komfortce na tom 23 pinovym konektoru draty ktery jsou od osvetleni v kufru a tam fungujou tudis to musi byt nekde ve vedeni ale problem je ze vubec nevim kudy...Nemate nekdo podobnou zkusenost..Zatim dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkantos Vloženo 18. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 prosim prosim mooooc to potrebuji abych se do toho mohl pustit.dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radioactivex Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 žárovka je v pořádku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkantos Vloženo 18. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 mno dobry diky...:-) Ja vim ze tu na tohle tema bylo spousty odpovedi,jenze porad se resilo ze jsou soxidovane draty u komfortky a hle ty soxidovane draty jsou za sedackou pod kobercem tudiz vyreseno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodan Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 (editace) Ahoj, mám ten samej problém a taky jsem hledal ty zoxidovaný dráty pod kobercem před sedačkou řidiče a NIC :-( , všechny káble vypadají O.K. Můžeš mi napsat kde přesně jsi to našel ??? Díky moc. Editováno: 26. Červen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkantos Vloženo 27. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Hele schodis za sedackou ridice plastovy prah zvednes koberec a tam je svazek dratu je to asi sest dratu spojenych dohromady stejne barvy tusim modro sede sundej z toho pruhlednou buzirku a uvidis jak se to krasne rozpadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodan Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 Díky za radu, zkusím ještě tohle, snad to už bude ono. :-) Každopádně díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssdj Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Nazdar borci mal som ten isty problem, nesvietilo, rozkuchal som zamok povodne boli zoxidovane kontakty pri zamku na konektore, po vypucovani a naslednom nacvaknuti nic. Vybral som teda zamok a chybala na mikrospinaci druha strana konektora cuze ho hrzdla uplne zozrala. Kupil som novy mikrospinac a vsetko funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.