Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj klucii,mam takovy problem svetlo v kufru nesviti nasel jsem v komfortce na tom 23 pinovym konektoru draty ktery jsou od osvetleni v kufru a tam fungujou tudis to musi byt nekde ve vedeni ale problem je ze vubec nevim kudy...Nemate nekdo podobnou zkusenost..Zatim dekuji

Vloženo

mno dobry diky...:-) Ja vim ze tu na tohle tema bylo spousty odpovedi,jenze porad se resilo ze jsou soxidovane draty u komfortky a hle ty soxidovane draty jsou za sedackou pod kobercem tudiz vyreseno...

Vloženo (editace)

Ahoj, mám ten samej problém a taky jsem hledal ty zoxidovaný dráty pod kobercem před sedačkou řidiče a NIC :-( , všechny káble vypadají O.K. Můžeš mi napsat kde přesně jsi to našel ??? Díky moc.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Vloženo

Hele schodis za sedackou ridice plastovy prah zvednes koberec a tam je svazek dratu je to asi sest dratu spojenych dohromady stejne barvy tusim modro sede sundej z toho pruhlednou buzirku a uvidis jak se to krasne rozpadne...

Vloženo

Nazdar borci mal som ten isty problem, nesvietilo, rozkuchal som zamok povodne boli zoxidovane kontakty pri zamku na konektore, po vypucovani a naslednom nacvaknuti nic. Vybral som teda zamok a chybala na mikrospinaci druha strana konektora cuze ho hrzdla uplne zozrala. Kupil som novy mikrospinac a vsetko funguje.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...