Publikováno Červen 17, 201114 r Ahoj klucii,mam takovy problem svetlo v kufru nesviti nasel jsem v komfortce na tom 23 pinovym konektoru draty ktery jsou od osvetleni v kufru a tam fungujou tudis to musi byt nekde ve vedeni ale problem je ze vubec nevim kudy...Nemate nekdo podobnou zkusenost..Zatim dekuji
Červen 18, 201114 r Autor mno dobry diky...:-) Ja vim ze tu na tohle tema bylo spousty odpovedi,jenze porad se resilo ze jsou soxidovane draty u komfortky a hle ty soxidovane draty jsou za sedackou pod kobercem tudiz vyreseno...
Červen 26, 201114 r Ahoj, mám ten samej problém a taky jsem hledal ty zoxidovaný dráty pod kobercem před sedačkou řidiče a NIC :-( , všechny káble vypadají O.K. Můžeš mi napsat kde přesně jsi to našel ??? Díky moc. Upraveno Červen 26, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Červen 27, 201114 r Autor Hele schodis za sedackou ridice plastovy prah zvednes koberec a tam je svazek dratu je to asi sest dratu spojenych dohromady stejne barvy tusim modro sede sundej z toho pruhlednou buzirku a uvidis jak se to krasne rozpadne...
Červen 28, 201114 r Díky za radu, zkusím ještě tohle, snad to už bude ono. :-) Každopádně díky za tip.
Červenec 1, 201114 r Nazdar borci mal som ten isty problem, nesvietilo, rozkuchal som zamok povodne boli zoxidovane kontakty pri zamku na konektore, po vypucovani a naslednom nacvaknuti nic. Vybral som teda zamok a chybala na mikrospinaci druha strana konektora cuze ho hrzdla uplne zozrala. Kupil som novy mikrospinac a vsetko funguje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.