majbo Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 toto jsou fotky z firemní prodejny Škoda v MB ( vedle muze ŠA). Polepy provedla přímo škodovka na zakázku VIP klienta. Kuriozita: kola na obou stranách mají jinou barvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 Tá strana s bielymi kolesami sa mi páči viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 Zaujimavé riešenie polepov! aspoň tak zanikne výškový rozdiel predných a zadných skiel dverí. Páči sa mi to. Farba kolies tam sedí aj biela aj čierna, podľa vkusu zákazníka, alebo žeby to nechali tak naschval? z každej strany na oko iné auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 toto jsou fotky z firemní prodejny Škoda v MB ( vedle muze ŠA). Polepy provedla přímo škodovka na zakázku VIP klienta. Kuriozita: kola na obou stranách mají jinou barvu. Nejen kola,ale i polepy na předním blatníku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 Někdo (z fabriky ???) přece jen asi občas tohle fórum čte, protože něco podobného (jen v menším rozsahu a bez vytažení tmavé plochy na přední blatník) je tady na obrázku už cca půl roku: viz ODKAZ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 To není o VIP, tahle úprava se chystá do seriové výroby, viz. vlákno v podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majbo Vloženo 19. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 To není o VIP, tahle úprava se chystá do seriové výroby, viz. vlákno v podpisu. nějak jsem to nepochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Podivej se do podpisu Bojlera, tam mas odkaz na vlakno, kde se o tomto pise. Skutecne to neni pro VIP zakaznika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Jinak co se týče kombinací - já bych volil klasická kola s polepem na "černé" straně. No uvidíme, za jak dlouho akční model "straightline" přijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majbo Vloženo 19. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 no jsem možná trošku zpomalenej, ale zdá se mi, že mé fotky nejsou totožné s těmi z podpisu Bojlera - obě strany se totiž liší. Na fotkách z Brna jsou boky i kola stejné. Takže auto z prodejny ŠA se asi nechystá do seriové výroby. Mně na dotaz, o jaké auto se jedná, bylo velmi nervozním malým pánem v černém saku ( vedoucí prodejny) řečeno, že se jedná o speciální flotilovou zakázku pro nějakou firmu a že se rozhodně nejedná o serii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 NE, nejedná se o serii, ale hlavně to není dělané na zakázku jednoho člověka. Možná mu to tak prodají jako atyp, možná to má v rámci dobrých vztahů, ale mělo by se to dostat do výroby pro všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 mě spíš zajímá na kolik ta sranda přijde kdyby se to dalo dodatečně polepit od Škody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 (editace) nikdy jsem stále nenašel cenu Dekorativní fólie „Dynamic” (5J7 071 733)* Dekorativní fólie „Trendy” (5J7 071 733A)* Editováno: 3. Listopad 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 tak jsem se ptal na ty polepy a zde je odpověď Nyní jsme Váš specifikovaný dotaz konzultovali s kolegy z příslušného útvaru a zjistili jsme, že Vámi poptávané polepy ještě nebyly uvolněny pro prodej, proto se nám je nepodařilo podle čísla naleznout. Předpokládaný termín nabídky u naši smluvních prodejních partnerů je za cca dva měsíce. Poté budou přidány i na naši webovou prezentaci http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?ak=Dekorativn%C3%AD%20f%C3%B3lie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.