Serchan Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Čau.Chtěl jsem ze zeptat jestli někdo zkoušel u 1.9 PD 74 kw dojezd když palubní PC ukazuje 0. Jen by mě tak zajímalo kolik se dá najet. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 skús a napíš nám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradlp Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 ... když PC ukáže 0km, tak ještě dle stylu jízdy 50km ( někomu 30km, ale také i 60km ), tak je to nastavené pro ty, kteří mají rádi adrenalin. Pak to stopro zdechne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Oktávka to nemá asi tak, že chcípne preventivně, že? Aby se nezavzdušnil palivový systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Serchan Vloženo 21. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 (editace) U PD to je to ale jinak. Aspon mi to říkali v servisu že když dojde nahodou nafta tak mužu natankovat a jet dal Editováno: 21. Červen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Dostal někdo z vás do O1 tdi 64litrů nafty????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 s pouzitim odvzdusnovaciho ventilu (na leve strane tesne v hrdle nadrze) se tam da nalit opravdu hodne, az jsem se divil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Ono to bez použití toho ventilu ani snad nejde. Aspoň mě to nešlo. Když jsem to postupně odfukoval tak jsem tam natlačil ještě kolem 8-10 litrů od prvního cvaknutí pistole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Od pípnutí rezervy najeto cca 260km a dotankování 64litru přes odvzdušnovák.Jezdil jsem s 10L kanistrem v kufru a pořád čekal kdy to zhasne.(stejně to nezhaslo musel jsem tankovat na benzínce před dlouhou cestou)Je to mazec.Podotku,že jsem měl fakt 0 promile. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthas Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 U VW se i s nulovým dojezdem dá ještě cca 50 km dojet (mám benzinovou octavii a na 0 dojezde jsem najel přes 25 km) ale opačný případ je třeba u Fordu... známý má Transita (rv.09) a chvilku po zobrazení dojezdu 0 mu motor začne cukat a ujede max. 3 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.