Sponty Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Už delší dobu pozoruji, že na volnoběh nepatrně cuká celé auto, nevěnoval sem tomu moc pozornost, až dnes když sem seděl chvíli v autě a čekal na někoho, sem zkusil pomalu zvyšovat otáčky a u 1000ot. se celé auto začalo klepat, pak dále už zase nic. Nejprve mě napadlo, že to může být špatný nějaký silentblok, jel sem hned k mému mechanikovi, který to zkusil a řekl, že to je zřejmě špatný vstřik na některém válci a že v pondělí by mi to napojil na PC a zjistil který to je a že prý bude asi stačit vyměnit nějaké gumičky, zřejmě těsnění na tom vstřiku. Mě zítra ráno ale čeká cesta asi 1000km do zahraničí a v neděli se vracím. Nevadí že s tím ještě pojedu ? Nemůže se něco stát s motorem ? Auto jinak jede v pohodě, táhne dobře a ani při zátahu necuká. Jedná se o motor 1.9 TDI 77kw Předem díky za rady. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.