Michal878 Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 (editace) Zkoušel to někdo potahnout lišty atd co se vše loupe carbon 3D folii ? Folie 3D Editováno: 26. Červen 2011, autor: Michal878 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Co vím, tak ne. Ale to loupající se bude chtít stejně dosloupnout, kvůli přilnavosti a rovnosti povrchu. Sice ten přechod mezi sloupnutým a nesloupnutým není výrazný, ale folie na to jistě zareaguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 26. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 (editace) Spíš by to chtělo někoho kdo stim umí pač to neni nic na moje nervy a neni to zrovna levny abych se natom učil Editováno: 6. Červenec 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 Zkus zavolat do firmy, kde folie aplikují a poptej se, na kolik to výjde Pak hoď echo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš25tdi Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Lehký to není ale dělám si celýho superba do carbonu a víkendu bude hotovo než za to někomu platit udělám si to když bude někdo chtít něco do carbonu stačí mi napsat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KamiSuperB Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Caute, delam jsem si rucky v Supu a ramecek kolem radia, hlavu radici paky automatu.. Prace v pohode.. Jen prvni pokus byl narocny.. Nic slozityho, ani narocnyho ;-) Chce to dobrou horkovzdusnou pistoli s regulaci.. Muzu nafotit, vypada to luxusne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 nafot, inspiruj nas. sme zvedavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 (editace) Ja som potiahol všetky sivé časti na palubovke a dverách Editováno: 21. Srpen 2011, autor: tomihanus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vincentik Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Tak vždy záleží na plastu který chceš potahovat. Všechny folie 3D carbon i jiných vzorů se dají lepit na plastové části. U některých plastů folie drží u některých ne ( z důvodu velkého tepla, špatné fixace folie, povrch plastů je mastný nebo zakouřený od cigaret atp.) proto většinou se používá primer od 3M na plasty. Je to látka s kterou se potře plastový díl a později polepí určitou folií. Nevýhoda primeru je: naruší trošku povrch plastu udělá tzv film a špatně se odstraňuje polepená folie. Vždy záleží na použití 3D carbon folie ne každý výrobce má vhodnou folii na polep plasových věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup01 Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 (editace) taky jsem si hrá a pokusím sem dát fotku. Editováno: 26. Červenec 2011, autor: sup01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup01 Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 tomihanus aj sup01 - POCHVALA pred nastupenou jednotkou pekne, dik za fotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Ahoj z moji zkusenosti folie spatny a strasne drahe, vim v Olomouci o cloveku ktere je schopnej to prelakovat jak si vyberes ( ma vzornikk asi 1000 barev) a vypalit v peci a celej interier stoji 1500 az 2000, a je to daleko lepsi nez cela folie, ta proste casem seschne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 a co třeba tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMM3000 Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Já objednávám folie tady: www.carbon3D.cz . Maj nejlepší ceny a super kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Jo ceny dobrý, ale kvalitou se to 3M nevyrovná. Už jsem jich taky vyzkoušel hodně výrobců. Lepil jsem jak interiérové díly tak části karoserie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sněhova vločka Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Zdravim.v cera jsem polepil strechu ale bojim se aby se mi nevratila.poradte jak fixovat konce folie.dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Na konce před lepením nanést " primer " + vyhřát fólii na 240 stupnu po dobu cca 30s aby se zafixovala. Pokud uz to mas nalepeny tak s primerem je pozde, skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.