Michal878 Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 (edited) Zkoušel to někdo potahnout lišty atd co se vše loupe carbon 3D folii ? Folie 3D Edited June 26, 2011 by Michal878 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrini Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Co vím, tak ne. Ale to loupající se bude chtít stejně dosloupnout, kvůli přilnavosti a rovnosti povrchu. Sice ten přechod mezi sloupnutým a nesloupnutým není výrazný, ale folie na to jistě zareaguje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal878 Posted June 26, 2011 Author Share Posted June 26, 2011 (edited) Spíš by to chtělo někoho kdo stim umí pač to neni nic na moje nervy a neni to zrovna levny abych se natom učil Edited July 6, 2011 by Luďa necituj předchozí příspěvky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrini Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Zkus zavolat do firmy, kde folie aplikují a poptej se, na kolik to výjde Pak hoď echo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloš25tdi Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Lehký to není ale dělám si celýho superba do carbonu a víkendu bude hotovo než za to někomu platit udělám si to když bude někdo chtít něco do carbonu stačí mi napsat.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamiSuperB Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Caute, delam jsem si rucky v Supu a ramecek kolem radia, hlavu radici paky automatu.. Prace v pohode.. Jen prvni pokus byl narocny.. Nic slozityho, ani narocnyho ;-) Chce to dobrou horkovzdusnou pistoli s regulaci.. Muzu nafotit, vypada to luxusne..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slant Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 nafot, inspiruj nas. sme zvedavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomihanus Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 (edited) Ja som potiahol všetky sivé časti na palubovke a dverách Edited August 21, 2011 by tomihanus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincentik Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Tak vždy záleží na plastu který chceš potahovat. Všechny folie 3D carbon i jiných vzorů se dají lepit na plastové části. U některých plastů folie drží u některých ne ( z důvodu velkého tepla, špatné fixace folie, povrch plastů je mastný nebo zakouřený od cigaret atp.) proto většinou se používá primer od 3M na plasty. Je to látka s kterou se potře plastový díl a později polepí určitou folií. Nevýhoda primeru je: naruší trošku povrch plastu udělá tzv film a špatně se odstraňuje polepená folie. Vždy záleží na použití 3D carbon folie ne každý výrobce má vhodnou folii na polep plasových věcí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sup01 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 (edited) taky jsem si hrá a pokusím sem dát fotku. Edited July 26, 2011 by sup01 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sup01 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slant Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 tomihanus aj sup01 - POCHVALA pred nastupenou jednotkou pekne, dik za fotos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castor603 Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Ahoj z moji zkusenosti folie spatny a strasne drahe, vim v Olomouci o cloveku ktere je schopnej to prelakovat jak si vyberes ( ma vzornikk asi 1000 barev) a vypalit v peci a celej interier stoji 1500 az 2000, a je to daleko lepsi nez cela folie, ta proste casem seschne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NÉŤA Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 a co třeba tohle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMM3000 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Já objednávám folie tady: www.carbon3D.cz . Maj nejlepší ceny a super kvalita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morris_3nec Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Jo ceny dobrý, ale kvalitou se to 3M nevyrovná. Už jsem jich taky vyzkoušel hodně výrobců. Lepil jsem jak interiérové díly tak části karoserie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sněhova vločka Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Zdravim.v cera jsem polepil strechu ale bojim se aby se mi nevratila.poradte jak fixovat konce folie.dikes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morris_3nec Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Na konce před lepením nanést " primer " + vyhřát fólii na 240 stupnu po dobu cca 30s aby se zafixovala. Pokud uz to mas nalepeny tak s primerem je pozde, skoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts