Lorrien Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 Máte někdo Viper pruhy na autě? (Viper pruhy) Zajímalo by mě která délka bude pro Fabii I, zda je to legální a jestli se to někdo dělá profesionálně, nebo budu muset sám... (myšleno okolí Nového Jičína) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 (editace) Legální to je. Když to nedáš přes SPZ tak není co řešit lidi mají na autech leccos.. Já bych si vzal asi těch 6 nebo 7 metrů. Lepší delší než mít kratší A můžeš si to nechat udělat nejspíš v lakovně nebo i v servisu. Nebo sám, to je na tobě. Editováno: 28. Červen 2011, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 Otázka je od kud po kud to chce dát. Budezačínat už dole vpředu na nárazníku nebo až na kapotě? Vzadu vynechá zadní sklo nebo pude přes? Není nic jednoduššího než vzít krejčovskej metr a změřit si auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lorrien Vloženo 28. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 Už to mám změřené, tak kdyby někdo chtěl na HB r.v. 2000, tak je to 410cm i s rezervama a beze skel (cca 30cm rezerv = 380cm), objednal jsem 450cm. Až to příjde, tak auto půjde do myčky, pak ještě ty místa, o které jde doleštím, ale zajímalo by mě, čím můžu naznačovat na lak míry pro uložení bez toho abych jej poškodil. Mám tmavší modrou barvu, tužka asi není dobrý nápad, nehledě na to, že na střechu moc dobře neuvidím. Na to lepení už se těším, vypadá to, že jde vesměs o rovné plochy, takže se nebude páska snad nijak na některých místech napínat více než na jiných. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 S voskem a leštěním bych to moc nepřeháněl ať to chytne. Spíš umějt techničákem a pokud máš tmavou kastli tak buď vobič nebo krejčovskou křídu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 (editace) Umejt ručně jarovou vodou a tam kde příjdou pruhy tak omejt ještě tech.benzínem jinak to máš za chvilku dole.Leštit mužeš potom. Tady máš VT co mi dělal Jarys,když jsem o nich taky uvažoval. Editováno: 28. Červen 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vincentik Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 určitě lepit na auto bez vosku jak tady kluci píšou. Folie by tam pak moc nederžela a za pár dní by šla do kopru. Lepivá místa pořádně odmastit lihem nebo benzinem. Naznačit si to můžež centropenem to pak v pohodě umeješ lihem a při lepení si můžeš pomoct horkovzdušnou pistolí nebo fénem na zaobješích místech. Hlavně všechny dělené řezy potom zafoukat bud tou pistolí nebo fénem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.