Červenec 1, 201114 r tlak motorového oleje je příliš nízký Pokud se na displeji zobrazí červený symbol, proveďte následující: – Zastavte. – Vypněte motor. – Zkontrolujte signalizované funkce. – V případě nutnosti přivolejte odbornou pomoc. (z manuálu )
Červenec 1, 201114 r Znamená to několik věcí: Za 1.: Máš geniální nadpis tématu a vyhledávání v tomdle případě bude fungovat na 100% Za 2.: Máš dost nekvalitní foťák, respektive fotku a nejde to přečíst. Opiš sem co to píše Za 3.: to tě bude zajmat nejvíc Podle kontrolky to je "něco" s olejem. A.) máš ho kriticky málo (pokud před tím svítila oranžově) B.) Nemáš tlak oleje - motor se nemaže.
Červenec 1, 201114 r Ps.: Pokud máš dost Oleje, tak pak VAG a třeba ti to vypíše co tomu je. Může to klidně bejt "jen" mrtvý čidlo nebo uhnilej-ulomenej drát.
Červenec 2, 201114 r Autor Ahoj, já jen přidám pdrobnosti. Olej je měněn se všemi filtry a kontrolka se rozsvítí jednou za čas a to když to dám do otáček nad čtyři tisíce. Někdo mi říkal, že může být ucpané nějaké sítko. Tak to nechám ještě vyčistit a uvidím. Jinak díky za rady George
Červenec 2, 201114 r Autor Znamená to několik věcí: Za 1.: Máš geniální nadpis tématu a vyhledávání v tomdle případě bude fungovat na 100% Za 2.: Máš dost nekvalitní foťák, respektive fotku a nejde to přečíst. Opiš sem co to píše Za 3.: to tě bude zajmat nejvíc Podle kontrolky to je "něco" s olejem. A.) máš ho kriticky málo (pokud před tím svítila oranžově) B.) Nemáš tlak oleje - motor se nemaže. Je tam napsáno ( Stop arreter le moteur notice utilisat)
Srpen 1, 201114 r Autor Ahoj lidi, tak problém s olejem vyřešen. Musela se sundat vana a tam se zjistilo, že na dně leží odšroubovaná taková fajfka se sítkem, která saje olej až ze dna. proto když jsem tomu dal kouř olej se natlačil do zadu a sálo to na prázdno. Po přišroubovaní fajfky tam kam patří vše superb George7
Srpen 1, 201114 r tak to musel mať už niekto predtým rozobraté...neverím,že by sa od výroby povolili šróbky čo držia ten nasávací koš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.