Přejít na obsah

Teplý ALU disk

johnxx

Doporučené příspěvky

Viděl bych to na třmen(čepy v něm) nebo váleček. Teď jsem to řešil na A4 na zadním kole, byly zamrzlý ty dva čepy na třmenu. Kamarád nabídnul, že je zkusí rozchodit, ale nechci to mít za chvíli zase, tak jsem se rozhodl pro výměnu třmenu. Ten se ale na A4 dá koupit jedině v autorizáku, takže 2400,- v prdeli za origo díl. Váleček byl taky lehce chycenej, ale ten v pohodě rozchodil pomocí takového spešl přípravku na rozcházení válečků. Nechci tě strašit, ale nejspíš to znamená také nové destičky, protože u mně se během cca 1000km sjel jeden až na kov. To mi tak nevailo, protože jsem se stejně chystal na podzim na výměnu. A vůbec není dobrý s tím jezdit, protože si můžeš odesrat třeba ložisko, kotouč, případně můžeš skončit s rozpadlým kotoučem, sekne se to a nameleš si držku. Obzvlášť na předním kole. Já zjistil příznaky v podobě vyšší spotřeby, pazvuků, ale než jsem to zjistil, tak manželka najela asi 1000km. A to zadek na Audi téměř nebrzdí, jen lechtá kotouče. Ono vlastně u všech aut je to tak. -_- Rychle dej do kupy, není to sranda a vůbec né ve předu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Muže to být i ucpaná, nebo spečená hadička s brzdovou kapalinou - k brzdám kapalinu protlačíš, ale zpátky už nejde a kolo pořád přibržďuje. Zkus to zvednout a zatočit s kolem, pak zabrzdit a znovu zatočit!

Jo, znám z Forda. Levé přední, jednosměrná hadička, povolila úplně až po minutách! Bylo to náhlé, na dálnici v Německu a takříkajíc o držku.

Vybočil mi do pruhu kamion, přidupnul jsem brutálněji než jindy a myslel jsem, že jsem píchnul levý přední. Tak tak mě to neposlalo na vnitřní svodidla.

Pěkně se mi zatáhla kapilára ... :angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...