johnxx Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Po ujetí několika kilometrů mám rozpálený Alu disk na přdním levém kole, auto za jízdy trochu táhne do leva.Co je špatně?Je to kotoučem nebo destičkami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 ani jedním. přidřený pístek nebo čepy třmenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 a nebo ložisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Viděl bych to na třmen(čepy v něm) nebo váleček. Teď jsem to řešil na A4 na zadním kole, byly zamrzlý ty dva čepy na třmenu. Kamarád nabídnul, že je zkusí rozchodit, ale nechci to mít za chvíli zase, tak jsem se rozhodl pro výměnu třmenu. Ten se ale na A4 dá koupit jedině v autorizáku, takže 2400,- v prdeli za origo díl. Váleček byl taky lehce chycenej, ale ten v pohodě rozchodil pomocí takového spešl přípravku na rozcházení válečků. Nechci tě strašit, ale nejspíš to znamená také nové destičky, protože u mně se během cca 1000km sjel jeden až na kov. To mi tak nevailo, protože jsem se stejně chystal na podzim na výměnu. A vůbec není dobrý s tím jezdit, protože si můžeš odesrat třeba ložisko, kotouč, případně můžeš skončit s rozpadlým kotoučem, sekne se to a nameleš si držku. Obzvlášť na předním kole. Já zjistil příznaky v podobě vyšší spotřeby, pazvuků, ale než jsem to zjistil, tak manželka najela asi 1000km. A to zadek na Audi téměř nebrzdí, jen lechtá kotouče. Ono vlastně u všech aut je to tak. Rychle dej do kupy, není to sranda a vůbec né ve předu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 16. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Díval jsem se před chvilkou na to, kdyz zkoučím otáčet kotoučem dokola, destičky nedrhnou, žádné zvuky nejsou slyšet a kotoučem jde otáčet zlehka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Ložisko! - dělalo mi to taky ale než jsem se k tomu dostal tak jsem oddělal i náboj kola takže testni a vyměň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Muže to být i ucpaná, nebo spečená hadička s brzdovou kapalinou - k brzdám kapalinu protlačíš, ale zpátky už nejde a kolo pořád přibržďuje. Zkus to zvednout a zatočit s kolem, pak zabrzdit a znovu zatočit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Muže to být i ucpaná, nebo spečená hadička s brzdovou kapalinou - k brzdám kapalinu protlačíš, ale zpátky už nejde a kolo pořád přibržďuje. Zkus to zvednout a zatočit s kolem, pak zabrzdit a znovu zatočit! Jo, znám z Forda. Levé přední, jednosměrná hadička, povolila úplně až po minutách! Bylo to náhlé, na dálnici v Německu a takříkajíc o držku. Vybočil mi do pruhu kamion, přidupnul jsem brutálněji než jindy a myslel jsem, že jsem píchnul levý přední. Tak tak mě to neposlalo na vnitřní svodidla. Pěkně se mi zatáhla kapilára ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.