otas1 Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Zdravím, v již existujícím vlákně jsem se dočetl, co s oknem, když píská. Co ale s oknem, když je odřené - příčina? Jsou na něm tenounké škrábance jakoby byly mezi oknem a gumou kamínky. Díval jsem se tam, ale nic takového neobjevil. Včera jsem šel kolem jiné OII a ta to měla taky. Jinak, někdy se tomu oknu fakt moc nechce (dolu ani nahoru). Co rozebrat, resp. vyčistit, když ten vnitřní plech, na kterém je všechno přidělaný, je přinýtovaný? Díky předem za pomoc Otas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Když to budeš chtít rozdělat musíš odvrtat nýty-jinak to nejde. Nemáš náhodou folie? To vypadá že jsi tam měl opravdu zadrhnutý kamínek v té sametce a ten to poškrábal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Vono stačí obycejnej prach nebo jemnej písek a je to poškrábaný hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otas1 Vloženo 8. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Fólie nemám. Jak by to mohly ovlivnit? V sametce jsem si žádných kamínků ani písku nevšiml. Prohlídnu to teda ještě jednou. Divný je, že to dělaj jen dveře, resp. sklo u řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 No folie jsou k tomu poškrábání náchylnější. Ten kamínek tam už dávno nemusí být. Jak píše Luďa-i prach to poškrábe. Já je poškrábané naštěstí nemám. Vezání jak vyřešit (stříknout WD pod sametku i zevnitř) už víš, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Nevím no, při stanování se mi to ještě nikdy nestalo, při stanování na Vranově mi akorát jednou, ještě u feldy, zamkla žena klíče v autě O víkendu jsem promazával vazelínou kolejnice ve dveřích u spolujezdce a při tom sem i čistil všechny sametky protože pár škrábanečků mám taky a jen sem měl sundanej tapec. Že to máš jen u řidiče může být tím že se prostě používá častěji. U nás v republice je vysoká prašnost a trpí tím víc věcí u aut (např. houkající turbo). Co mě ale víc s..e je to že se mi z jara nějakej prach či kamínky dostali do gumiček stěračů a stačilo jedno setření a mám to pěkně škráblý do rádiusu na obou stranách skoro to vypadá jako by to bylo nastražený. Opravdu stačí málo na poškrábání, teď čekám až mi někdo či něco jebne do předního skla abych ho vyměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.