padros Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Zdravím, začalo se mi stávat, že při jízdě motor ztratí výkon. Nechcípne, jen se rozsvítí žhavení a netáhne!!! ČÍM TO? Že by se mi chtělo měnit turbo???? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Padá to do nouzáku. Dej to na diagnostiku. Takhle věštíme z kávové sedliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Mám ten samý problém.V momentě,když má auto začít táhnout,okolo 2000ot. se rozbliká žhavení a ztráta výkonu.Musím znovu nastartovat a pak nějakou dobu je klid.Stává se mi to jen v období,kdy je vyšší venkovní teplota,tak nad 27 stupňů.V servise zjištěna závada...nedosažen požadovaný plnící tlak...Před dovolenou mi vyměnili na zkoušku ventil N75,celou dobu klid a na zpateční cestě před tunelem Sviety Rok se mi to zopakpvalo 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padros Vloženo 6. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 mě diagnostika napsala to samé...taky mě řekli že to může být tím ventilem. Ale asi ne...co dál? vyčistit turbo? Můžeš mě informovat co budeš dělat dál? děkuju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 AGR ventil na turbu ten to dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pistik2112 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 ako sa da vyriesit problem s tym ventilom mne robi presne to iste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Výměna za novej, nebo jeho "rozhejbání" ale to většinou nefunguje moc dlouho nebo vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pistik2112 Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 a kolko stoji priblizne ten ventil a este kolko stoji ten N75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 N75 v servise kolem 1200,-kč s dph.Ale už tam mám ten starý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prettorian Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Jak jsem psal v mem vlaknu se zavadama, je to proste blby turbo. V tech oktavkach to odchazi jak na bezicim pasu. Kamosovi odeslo v 90 000, jeho otci v 70 000.. Ja jsem ho ted menil cca ve 115 000 km. Mne se naopak stavalo, ze to hodilo o trochu tlaku vic, nez bylo treba. Hlavne uz delsi dobu to auto nemelo poradny vykon. Rozjizdelo se to vic a z ve 2500 ot. Ted je to v klidu. Az na to, ze mi vcera kleklo auto uplne na dalnici. Zatim to vypada, ze nejde elektrika do vstrikovacu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Tak v úterý šlo turbo z auta ven.Ve středu odesláno do Strakonic na repas a příští týden se uvidí. Prý na první "pohled" nevypadalo tak tragicky,tak jsem sám zvědav.Dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Tak auto už je doma.I přes ubezpěčení servisu,že by mělo být vše OK,tak bohužel ani po hodině provozu je problém opět zde.Jen zrekapituluji oprava turba 4166,70 spona 200,- matice 9,10 drobný mat. 69,80 turbo dem+mon 2028,- vyhl.chyb říizena 390,- syst.plnícíiho vzduchu-čištění 390,- geometrie 680,- Suma sumárum 9520,- Budem reklamovat a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Tak v pátek vyzvednuto auto.Udělali kontrolu systému na podtlak a zjistili vadný podtlakový ventil za 270,-kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TsunamiJ Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Zdravim mam podobný problém.Jak ten ventil vypadá?Házelo tě to do nouzáku a blikala ti nějaká kontrolka?Prosím o pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.