Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, začalo se mi stávat, že při jízdě motor ztratí výkon. Nechcípne, jen se rozsvítí žhavení a netáhne!!! ČÍM TO? Že by se mi chtělo měnit turbo????:) Děkuju

• o 2 týdny později...
Vloženo

Mám ten samý problém.V momentě,když má auto začít táhnout,okolo 2000ot. se rozbliká žhavení a ztráta výkonu.Musím znovu nastartovat a pak nějakou dobu je klid.Stává se mi to jen v období,kdy je vyšší venkovní teplota,tak nad 27 stupňů.V servise zjištěna závada...nedosažen požadovaný plnící tlak...Před dovolenou mi vyměnili na zkoušku ventil N75,celou dobu klid a na zpateční cestě před tunelem Sviety Rok se mi to zopakpvalo 2x.

Vloženo

mě diagnostika napsala to samé...taky mě řekli že to může být tím ventilem. Ale asi ne...co dál? vyčistit turbo? Můžeš mě informovat co budeš dělat dál? děkuju:)

Vloženo

Jak jsem psal v mem vlaknu se zavadama, je to proste blby turbo. V tech oktavkach to odchazi jak na bezicim pasu. Kamosovi odeslo v 90 000, jeho otci v 70 000.. Ja jsem ho ted menil cca ve 115 000 km. Mne se naopak stavalo, ze to hodilo o trochu tlaku vic, nez bylo treba. Hlavne uz delsi dobu to auto nemelo poradny vykon. Rozjizdelo se to vic a z ve 2500 ot. Ted je to v klidu.

Az na to, ze mi vcera kleklo auto uplne na dalnici. Zatim to vypada, ze nejde elektrika do vstrikovacu

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak v úterý šlo turbo z auta ven.Ve středu odesláno do Strakonic na repas a příští týden se uvidí. Prý na první "pohled" nevypadalo tak tragicky,tak jsem sám zvědav.Dám vědět.

Vloženo

Tak auto už je doma.I přes ubezpěčení servisu,že by mělo být vše OK,tak bohužel ani po hodině provozu je problém opět zde.Jen zrekapituluji

oprava turba 4166,70

spona 200,-

matice 9,10

drobný mat. 69,80

turbo dem+mon 2028,-

vyhl.chyb říizena 390,-

syst.plnícíiho vzduchu-čištění 390,-

geometrie 680,-

Suma sumárum 9520,-

Budem reklamovat a uvidíme.

• o 2 týdny později...
  • o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...