Publikováno Červenec 21, 201114 r Zdravím pánové Mám problém s klimou u Fabia 1.4 16V Elegance . Po doplnění směsi otestování kompresoru a kabeláže se přišlo na to, že řídící jednotka nepropoští šťávu do kompresoru. Proto jsem scháněl jinou načež jsem koupil úplně nový díl v naději že se vše rozjede tak jak má ale nerozjelo.
Červenec 21, 201114 r tak načti bloky hodnot, jestli třeba čidla neudávají nějaké nesmyslné údaje - hlavně o teplotě - jako třeba, že klima nepozná, že je vedro.
Červenec 21, 201114 r Autor jeden týpek mi právě říkal něco a nakódování té řídící jednotky je to ono co právě myslíš i ty ?? Upraveno Červenec 21, 201114 r od LukasKlevar
Červenec 21, 201114 r při výměně by se mělo provést základní nastavení, aby si ŘJ osahala klapky - to jsi nedělal? Na spuštění, to ale myslím vliv stejně nemá. Myslím opravdu kontrolu "bloku načtených hodnot" ve VAGu - takhle se to prostě jmenuje. Pokud nevíš o co jde, tak si někde sežeň DP, tam je to podrobně popsané. V opačném případě se obrať na servis, protože ty čísla stejně dokážeš rozklíčovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.