LukasKlevar Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Zdravím pánové Mám problém s klimou u Fabia 1.4 16V Elegance . Po doplnění směsi otestování kompresoru a kabeláže se přišlo na to, že řídící jednotka nepropoští šťávu do kompresoru. Proto jsem scháněl jinou načež jsem koupil úplně nový díl v naději že se vše rozjede tak jak má ale nerozjelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 a VAG píše co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasKlevar Vloženo 21. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 a VAG píše co? ta je právě úplně čistá bez závad což vůbec nedává smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 tak načti bloky hodnot, jestli třeba čidla neudávají nějaké nesmyslné údaje - hlavně o teplotě - jako třeba, že klima nepozná, že je vedro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasKlevar Vloženo 21. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 (editace) jeden týpek mi právě říkal něco a nakódování té řídící jednotky je to ono co právě myslíš i ty ?? Editováno: 21. Červenec 2011, autor: LukasKlevar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 při výměně by se mělo provést základní nastavení, aby si ŘJ osahala klapky - to jsi nedělal? Na spuštění, to ale myslím vliv stejně nemá. Myslím opravdu kontrolu "bloku načtených hodnot" ve VAGu - takhle se to prostě jmenuje. Pokud nevíš o co jde, tak si někde sežeň DP, tam je to podrobně popsané. V opačném případě se obrať na servis, protože ty čísla stejně dokážeš rozklíčovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.