Maverick Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tak po delsi dobe zase zakladam tema s problemem - nastesti ne mojim... Kolegyni se pravidelne stava nasledujici vec - sam neumim odpovedet proc. Kdyz odemkne auto klickem (ma origo central bez dalky), necha klic v zamku dveri a otevre zadni bocni dvere, v tu chvili ji sjedou obe predni okna. Auto ma komfort jednotku 6Q0 959 433H, je to MR2004. Zatim jsem nemel moznost pripojit to na diag. Stalo se to nekomu nebo ma nekdo pro tohle konkretni vysvetleni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 zajímavé. Popravdě řečeno ještě nikdy jsem asi neotevřel zadní dveře abych měl přitom klíč v zámku. Předpokládám, že touto kombinací vznikne onen dlouhý impuls pro stažení oken. A vrátí se jí ten klíč v zámku do normální polohy. Jednou mi zatuhl zámek a nevracel se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 To byla taky ma prvni otazka - klic se vrati. Je to i logicke, k tomu stazeni dojde pouze pri otevreni zadnich dveri, pokud neotevre zadni dvere, nic se nedeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 A ked vytiahne klúč a otvorí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Kdyz vytahne klic ze zamku a otevre zadni dvere tak se nedeje nic, okna zustavaji v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 tak ať tam nenechává klíč zkusím schválně odpoledne, docela mě to zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Myslím že na nič neprídeš, neni tam žiaden spínač ktorý vraví či ho tam máš pichnutý a či nie :D A že by to bola nejaká tajná funkcia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 rodičum bráchovi přítulky dělala Fábka něco podobnýho..sama se zamykala,stahovala okna....nakonec to byly uhnívající konektory kabelu dveře/sloupek.třeba to není tento případ,ale za kontrolu to stojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Mrknu na to, aspon nejaky voditko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drax Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Dobrý den, mám problém na své Fabii I r.2002 , 1.4, 44kW. Po uzamčení auta se po nějaké době samovolně úplně otevřou obě přední okna a auto se odemkne. Prosím poraďte, kde je problém? Díky drax. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 To může být nějaká chyba v zámku/centrálu. Systém dostane dlouhý signál k otevření (proto sjedou okna) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Viděl bych to na vadu zámku v řidičovo dveřích.Nejspíš excentr co ovládá centrál, zůstane ve špatné poloze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drax Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Tak to nejspíš bylo tím, že se do dveří přes špatné těsnění dostala voda. Po vysušení a zabezpečení, aby se to nestalo znova, všechno šlape jak má. Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrejsladek Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Dobrý den, Zrovna teď mi psal známej, že jel kolem mého auta a měl jsem otevřené všechny čtyři okna (všechna v elektrice). Včera večer jsem s ním jezdil a zamykal jsem na dálkovým ovladačem. Pokud vím, tak se okýnka otevírají pouze s klíčem v zámku a né dálkovým ovládáním. Snad jsem to popsal dost jasně, kdyby ne, ptejte se. PS: Děkuji za rady. Auto: Škoda fabia I RS 96Kw, 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Otvírají??? Snad zavírají! klíčem v zámku. Technicky je i možné ovládat okna přes DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrejsladek Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Jak píšu "otevírají" přišel jsem znovu k autu a opět byly všechny otevřené + odemčené auto. A došlo to do takového závěru až mi to vybilo baterii. Navíc když bylo auto odemčené, otevřel jsem dveře a začal houkat alarm. Možná jsem lajk ale v autech se moc nevyznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Asi bych v tomhle případě vyměnil comfortku. Řídící jednotku centr.zamykání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Kabelaz ve dverich. Stejny problem i u Skoda Yeti jsem mel. A okna mi sjely i pri prudkem brzdeni. Po vymene kabelaze - bez problemu. Pomuze diagnostika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Nebo v dveřním zámku vadný mikrospínač nebo studený spoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Proč by vadný mikrospinač otvíral dveře a stahoval okna? To už spíš ta kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 K odemknutí auta a stažení oken dojde pokud se klíč v zámku podrží v odemykací poloze, tu indikuje mikrospínač, který pokud se nepletu jde do dveřního zámku, takže chyba může jít od mikrospínače přes dveřní zámek až po kabeláž nebo ještě dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalis99 Vloženo 25. leden 2024 Sdílet Vloženo 25. leden 2024 mám fabii a nechal jsem klíč v zámku a otevřel jsem zadní dveře a obě přední okna se sama otevřela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.