Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim objednal jsem yetiho experience 103kw chtel jsem se zeptal co si mam predstavit pod pojmem automaticky odclonene vnitrni zrcatko ??

Myslel jsem ze je to stmivani ale to se nabizi zvlast..... diiiiiikk moc....

Mám ho ve svém autě docela dobře udělané a na vlastní oči vyzkoušené: Vnitřní zrcátko s automatickou clonou přispívá k vyššímu komfortu a bezpečnosti během jízdy v noci, neboť zabraňuje oslnění světly od vzadu jedoucího vozu. Skládá se ze zrcadlového prvku a elektroniky se dvěma fotosenzory. Prostřednictvím fotosenzorů elektronika rozeznává ozáření zepředu a zezadu. Je-li ozáření zezadu silnější než ozáření zepředu, dojde k odpovídajícímu zaclonění zrcátka. Plocha zrcátka je pokryta vrstvou elektrolytu, podobně jako LCD displej mobilního telefonu. Elektrolyty se skládají z krystalků stejného tvaru. Zavedené napětí natočí krystalky pod určitým úhlem. Tento úhel určuje množství odráženého světla. Velikost napětí určuje stupeň zatmavení. Efekt ztmavnutí a následného rozjasnění probíhá téměř bez zpoždění a plynule. Vzhledem k tomu, že řidič nemusí zrcátko ovládat manuálně, může se plně věnovat řízení. I to dále zvyšuje bezpečnost. Převzato od volkswagenu.

Upraveno od MikeTTT

• Autor

dekuji ya info a jaky je mezi rozdil mezi automatickou clonou a automatickym stmivani >?

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

To by mělo být to samé, akorát jinak řečeno.

Mám to taky vynikající věc v noci, když ti nějaký de..l za tebou jede z dálkovýma světlama. Vidíš jenom dva světelný body jako když svítí parkavačkama.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.