Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

čus,

Ještě nedávno se mi zrcátka při zařazení zpátečky automaticky pohnuli tak abych lepe videl pri couvani, pohnuli se tak ze jsem vic videl dolu atd. Ted to ale přestalo, nevíte čím to je? .. někde se to nastavuje neb otak neco ?

Díky

• o 5 týdny později...
  • o 5 let později...
Vloženo

Fachá to len mám problém, dá sa to aj nastaviť a uložiť ale viem nastaviť iba spolujazdcové zrcátko, tak to má byť alebo sa dá aj nejako nastaviť vodičové ? lebo ked prepnem do polohy že chcem nastaviť pravé tak sa to ľavé narovná do polohy pri jazde dopredu.

Vloženo (editace)

Funguje správně to takto:

levé i pravé pro jízdu vpřed se ukládá do paměti sedaček - stačí naštelovat levé o pravé a uložit do paměti sedaček

Sklápění při zařazení zpátečky funguje jen na pravé zrcátko (logicky kvůli obrubníkům)

sklápění funguje jen tehdy, pokud je přepínač v poloze pro štelování pravého zrcátka

Pokud je přepínač v neutrální poloze, nebo jinde, tak po zařazení zpátečky se zrcátko nesklopí

Editováno: , autor: SUP1
  • o 2 roky později...
Vloženo

cau kluci potreboval bych radu znalejsich! ma sup jiny druh zrcatek pro funkci sklapeni praveho zrcatka pri zpatecce nebo je to porad ten samej mechanizmus ale jen jej ovlada ridicova sedacka s pameti? jinak receno muzu zakoupit cely system zrcatek z vozu kde nebyla tato funkce?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...