eXt Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 čus, Ještě nedávno se mi zrcátka při zařazení zpátečky automaticky pohnuli tak abych lepe videl pri couvani, pohnuli se tak ze jsem vic videl dolu atd. Ted to ale přestalo, nevíte čím to je? .. někde se to nastavuje neb otak neco ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Musíš mít ten ovladač na zrcítka v poloze R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 29. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Zdravím, maj to všechny Superby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Ne, co jsem se tu dočetl,tak jen ty co maj ele.sedačky,kde se to nastavení ukládá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zapekanka Vloženo 11. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 Treba to aj nejako nastavit? resp ako ked som si nastavil pamet sedacky tak mi ulozilo aj pamet zrcatek, alebo je to nejkao nastavene automaticky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zapekanka Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Fachá to len mám problém, dá sa to aj nastaviť a uložiť ale viem nastaviť iba spolujazdcové zrcátko, tak to má byť alebo sa dá aj nejako nastaviť vodičové ? lebo ked prepnem do polohy že chcem nastaviť pravé tak sa to ľavé narovná do polohy pri jazde dopredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 (editace) Funguje správně to takto: levé i pravé pro jízdu vpřed se ukládá do paměti sedaček - stačí naštelovat levé o pravé a uložit do paměti sedaček Sklápění při zařazení zpátečky funguje jen na pravé zrcátko (logicky kvůli obrubníkům) sklápění funguje jen tehdy, pokud je přepínač v poloze pro štelování pravého zrcátka Pokud je přepínač v neutrální poloze, nebo jinde, tak po zařazení zpátečky se zrcátko nesklopí Editováno: 16. Srpen 2017, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 26. Březen 2020 Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 cau kluci potreboval bych radu znalejsich! ma sup jiny druh zrcatek pro funkci sklapeni praveho zrcatka pri zpatecce nebo je to porad ten samej mechanizmus ale jen jej ovlada ridicova sedacka s pameti? jinak receno muzu zakoupit cely system zrcatek z vozu kde nebyla tato funkce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 28. Březen 2020 Sdílet Vloženo 28. Březen 2020 tak odpovim si sam no jsou jine 12pinove se sklopenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.