eXt Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Cau lidi, nasel jsem tento eshop http://www.nd-skoda-volkswagen.cz maji tam super ceny, mate s tim nekdo zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Lháří ulhání to jsou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Láďa82 Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 (editace) V čem jsou lháři, zatím jsem tam objednával jen drobnosti. Zajímala by mě tvoje zkušenost, co v tom shopu nešlape. Jestli se vyhnout nakupování drachších a složitějších věcí. Chtěl jsem od nich koupit horní ramena přední nápravy. Editováno: 30. Červenec 2011, autor: Láďa82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 objednavej odtud-DOPORUČUJU : http://www.cc-autodily.cz/ a nebo http://www.skoda-dily.cz/online-obchod.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 30. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Mám už objednano odsud od Seba, .. a destičky Thermo Quiet vychazeji kolem 1 000, což je hodně dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubin Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 "SEBO" je bezkonkurenčně dobrý! A jinak "Škoda díly" Plzeň jsou rovněž dobří. Objednávky rychle vyřízeny a doručeny. A ceny si myslím, že taky jsou velmi rozumné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 31. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 jojo, SEBO je dobrý, takže mu musím udělat také trochu reklamy.. objednavejte u nej .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 objednavej odtud-DOPORUČUJU : http://www.cc-autodily.cz/ a nebo http://www.skoda-dil...ine-obchod.html tak jsem nakoupil na škodadíly, ze 7 položek jedna chybí, LL olej byl vytečený do balíku, telefony neberou, ma mail nereagují, já nedoporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 (editace) Tomáš doporučil dva eshopy, Tys je oba nechal v citaci, mohl bys napsat KDE jsi z těch dvou kupoval?! Editováno: 12. Prosinec 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Psal, že na skoda-dily.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 pro vojnar: tak jsem se konečně dovolal do skoda-dily.cz (škodadíly), mám to nafotit a pak se mi vyjádří k oleji, nicméně položka za cca 250,- chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Zdravim panove tento obchod mam blizko u sebe v Bohumíně semtam tam něco koupim třeba šroubky do podbehu pod motor atd... nebo torpedo sem kupoval pdo okno ... takze vice skusenosti nemam... ja musim rict za sebe spokojenost je pravda ze sem nebral ramena olej filtry nic tka newím abych pravdu řekl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 tak dnes jsem tam opětovně několikrát volal a po domluvě pošlou chybějící položku a 1L oleje co vytekl do balíku, takže s omluvou za mě škodadíly ANO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slechtic1234 Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Ne! Rozhodně ne! Bohužel nejsou schopný rozeznat jeden díl od druhého. Objednal jsem od nich na VW brzdove kotouce a bubny. Jeden mi přišel se čtyřmi díry a druhý s pěti. Mechanik si to všiml pozdě, když původní brzdu odmontoval, takže prostě super! Auto čekalo dva dni zvednuté u mechanika dokud byl doručen správny díl. O navýšení ceny opravy ani nemluvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farock Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Já tam nakupoval asi 10x a vše bez problému dorazilo i dobře zabalené .Na mé straně spokojenost u skoda-díly . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenapuc Vloženo 29. Červen 2017 Sdílet Vloženo 29. Červen 2017 V 15. 4. 2016 na 18:47, slechtic1234 napsal: Mechanik si to všiml pozdě, když původní brzdu odmontoval, takže prostě super! Auto čekalo dva dni zvednuté u mechanika dokud byl doručen správny díl. O navýšení ceny opravy ani nemluvě. Proč čekalo auto 2 dny zvednuté? Mohl nasadit zpět starý kotouč, třmen pověsit za rameno/pružinu se zapřeným/vypodloženým pístkem, nasadit kolo a s autem uhnout. 10 minut práce navíc - nasadit kolo, sundat z heveru a poté znovu zvednout na heveru a sundat kolo. Pokud si kvůli tomu naúčtoval nějakou znatelnou částku navíc, asi kvalitní mechanik schopný řešit nestandardní situace. Jinak na skoda-dily jsem nakupoval dvakrát a bez problémů, většinou nakupuji na mroauto.cz a většinou také bez problémů - dvakrát mi chyběla jedna položka a jednou mi přišel vylitý čistič - po nafocení balíku mi ale obratem vše zaslali. O nd-skoda-volkswagen.cz jsem už někde určitě četl, ale nepamatuji si jestli v dobrém nebo špatném. Já zkušenost nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.