Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno
:palec2:

post-25320-0-77583600-1312214466_thumb.j

post-25320-0-01471100-1312214507_thumb.j

• 2 roky později...
  • Autor

Už by to chtělo asi změnu..že by Rapid?

post-25320-0-67485500-1382860960_thumb.j

pekná fotka, pekné kolá...načo zmenu?

radšj roomster ako rapid  :kol-25:

Souhlasim s LUKY-007

Asi tak ;)

preco radsej roomster? zaujimaju ma vase nazory

Upraveno od Radzimko

Tak v Roome si za seba pri mojej výške 196 cm sadnem v pohode a v Rapide to také nebolo. Takisto miesto pre nohy pod volantom. Dalej praktickejší kufor, vzadu viacej miesta pre hlavu, posuvné sedadlá aj ked u mna má velke mínus to stredne nepohyblive.

• Autor

Díky za vaše názory kolegové,nejde mi tak ani o karosérii ta mi celkem vyhovuje, ale ta motorizace 1,4 TDI 59kw/80ps to je fakt na dnešní provoz po dálnicích k ničemu,včera jsme díky svátku byly v pěti lidech ve Vídni a předjížděla mě kdejaká dodávka,a tak jsem pomalu začal uvažovat o jakési změně,rád bych zůstal u koncernu ????? i když co si budeme povídat Hyundai i30 combi 94kw/130ps nafta vůbec nevypadá špatně,a za cenu 440 v plné palbě,oproti Rapidu 1,6Tdi 77kw/105ps za 430 no nevím...uvidíme.

• Autor

pekná fotka, pekné kolá...načo zmenu?

na dnešní dobu už nedostačující výkon motoru.. :kol-33:

Tak pokud kvuli vykonu motoru tak je to tva volba. Ale ja pokud budu nekdy kupovat dalsi auto tak nejspise pujdu do Yetiho ty zadni sedadla co jsou v Roomstru a Yetim k nezaplaceni a super variabilni.

no ten motor to je tragedia .. sama  to sa ti ani nedivim ze chces zmenu ..

Yeti by bo fajn keby to bolo auto s kufrom .. ale nie je .. 

(najma teraz po FL sa mi paci ten predok :)))

tie varioflex sedacky v rooms su super .. skoda ze to nedali napriklad do Rapid Sapcebacku :)) kde by to pomohlo variovat s velkostou kufra vs. priestor na nohy vzadu kt je nadpriemerny .. a niekedy nieje potreba ..

no v zasade ak kufor nepotrebujes tak radsej by som siel do Yeti ako do Rapida 

no a co sa tyka hajondajé i30 /kia ceed  .. no v porovnaní s Rapidom  .. asi lepšia volba je H/K .. (bohuzial ... ale je to tak)

Upraveno od LUKY-007

• Autor

no ten motor to je tragedia .. sama  to sa ti ani nedivim ze chces zmenu ..

Yeti by bo fajn keby to bolo auto s kufrom .. ale nie je .. 

(najma teraz po FL sa mi paci ten predok :)))

tie varioflex sedacky v rooms su super .. skoda ze to nedali napriklad do Rapid Sapcebacku :)) kde by to pomohlo variovat s velkostou kufra vs. priestor na nohy vzadu kt je nadpriemerny .. a niekedy nieje potreba ..

no v zasade ak kufor nepotrebujes tak radsej by som siel do Yeti ako do Rapida 

no a co sa tyka hajondajé i30 /kia ceed  .. no v porovnaní s Rapidom  .. asi lepšia volba je H/K .. (bohuzial ... ale je to tak)

díky za názor to se cenní..jistá možnost by tu ještě byla nechat ho načipovat na 77kw/105ps čož není velký zásah, jak pro motor tak pro peněženku. :kol-59:

Ak dokážeš naďalej žiť s tým, že to má tri valce a trasie sa to ako 50 ročný traktor, tak chipovanie nie je od veci. Náklady pomerne malé, ale motor bude určite živší, a pritom sa s ním bude naďalej dať jazdiť za 4 litre.

• 3 týdny později...

chip na tomhle motoru udělá hodně sám sem to pocítil ve fábce z 59kw na 75kw, i plně naložená do kopce na 5 rychlost v 130km/h zrychlovala a 1.9 TDI jenom čuměli  :kol-48: a ten zvuk motoru to je to poslední asi co bych řešil 

chipovat ? vykon pridas, spotrebu mozno znizis .. :kol-47:

hluk neznizis, a valec nepridas  :kol-27:

je to jenom rozmazlenost ze 4válce  :D a s lepším olejem je stejně hlučnej jako 1.9 TDI 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.