Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Povedlo se mi u řidiče ulomit vnitřní kliku, takovou tu pochromovanou kovovou část. Zajel jsem do Škodovky a tam mi řekl že to prodávají pouze jako komplet kliku i s tím plastovým okolo a osvětlením, ale cena cca 2300,- mi přijde jako moc velkej úlet za takovou blbost. Řekl jsem mu že nechci koupit celý dveře, že chci jenom tu kliku ale on trval na svém.

Mohl by se někdo s ETKA podívat kolik to doopravdy stojí a jak se to vlastně prodává? Moc bych za to nedal že ten blbec mi řekl cenu včetně toho ovladače zrcátek a i tak mi to přijde jako silný kafe. Případně prosím o napsání čísel originálních dílů nebo rovnou postnutí celého obrázku z čeho se to vlastně skládá. Děkuji

Vloženo

nechci tu hrát nějakého chytrolína,ale zkus ještě ze srandy kontaktovat nějakou prodejnu vw.myslím že ty kliky jsou stejné a co nejde koupit ve škodovce jde ve vw.

Mluvím z vlastní zkušenosti,kdy jsem měl prasklý kryt repráku na dveřích a ve škodovce mi řekli že to jde koupit jen s celým tapecem a cena že je 5000kč.Ve vw jsem ten kryt koupil za 100kč a spokojenost.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...