Jarekfireman Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 ahoj, vlastním automobil škoda fabia I. MPI barva klasická modrá základní. Koupil jsem si vosk TURTLE WAX . Po navoskování vypadalo auto nádherně leskle. Když jsem auto polil vodou, abych viděl efekt kapiček, tak bylo vše v pořádku. Avšak potom, když kapky na kapotě uschly, tak po nich zbylo na karoserii mnoho fleků, jakoby toho vosku, nebo nevim co by to mohlo být. Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Příteli okřídleného šípu, není to vada vosku, nevím, kde bydlíš, ale voda z vodovodu obsahuje určiré procento vápníku. Když tato voda vyschne ( tyto kapky ) tak utvoří takové mapy. Já osobně když umývám auto tak jej vytřu do sucha švédskou utěrkou, čili žádné kapičky tam nenechávám. Děšťová voda to je něco jiného, ale také se můžou vytvořit tyto mapy podle toho, jak se u Vás práší atd. Prach se zachytí na kapce, ta potom vyschne a je to hmm . Co říci závěrem? Tak nic, zase to spláchnu. Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Radomír to trefil. Já také používám Turtle,po navoskování umývám auto už jenom čistou vodou a vždy karoserii utřu do sucha. Měl jsem Felicii v tmavě modré metalíze a dělalo to samé jako tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 presne jak tu pisi kluci je to vodni spot. vzdy po umyti je dobre auto ususit, jinak to bude horsi a horsi. dolu to dostanes obtiznejc. zkus nejaky cistic laku a lestenku, ale stejne to tim nemusi jit dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.