Prosinec 5, 200717 r No mozna to bude znit divne ale ja jsem na to vyzkousel klasickou impregnaci na kuzi a svete div se ono to mohlo. Je teda lepsi to nechat do rana v garazi poradne vsaknout a pak to poradne otrit ale vysledek stal za to.
Prosinec 8, 200717 r Zdravím já jsem se chtěl ještě zeptat zda po použití třeba těch ubrousků nebo prostředků od sonaxu bude ten volant lesklý nebo matný.... díky
Prosinec 8, 200717 r ubrousky na dětský prdelky a pokud možno čistý pracky a po skoro 2 letech jako novej
Prosinec 8, 200717 r ubrousky na dětský prdelky a pokud možno čistý pracky a po skoro 2 letech jako novej A nějaká speciální značka ? a máš ho lesklý nebo matný po použítí ubrousků na prdelky?
Prosinec 9, 200717 r v podstatě je to jedno ) těsně po setření lesklé, ale po pár sekundách matné a vonící
Prosinec 9, 200717 r v podstatě je to jednotěsně po setření lesklé, ale po pár sekundách matné a vonící a to jsi nevěřil, , univerzál na všechno, na palubku, boty, ruce, dokonce i kola s tím jdou super, prostě ubrousky na všechno, sám používám už několik let
Prosinec 9, 200717 r jj to JaKr mě to naučil nenaučil, ukázal , akorát v zimě a mrazu je to pakárka, prostě musejí roztát
Prosinec 9, 200717 r To sou mi věci, holt někdo je otec od rodiny a ví a někdo, jako my, prostě čumí . Koupim je taky Jardo
Prosinec 9, 200717 r To sou mi věci, holt někdo je otec od rodiny a ví a někdo, jako my, prostě čumí . Koupim je taky Jardo mozno z nedostatku moznosti len viacej onanuje, tak bol donuteny hladat kvalitne obrusky.... vdaka za tip !
Prosinec 9, 200717 r Tak dnes jsem si koupil ty ubrousky na dětské prdelky a jen jsem zíral.... skutečn volant jako nový.... a pěkně matný díky za nápad.....
Prosinec 10, 200717 r To sou mi věci, holt někdo je otec od rodiny a ví a někdo, jako my, prostě čumí . Koupim je taky Jardo ty voe, když já měl děti "velký" na otírání prdelky tak ještě nic takovýho nebylo, dokonce u starší holky snad ještě nebyly ani papírový plíny , kua, ten čas letí
Prosinec 10, 200717 r Tak dnes jsem si koupil ty ubrousky na dětské prdelky a jen jsem zíral.... skutečn volant jako nový.... a pěkně matný díky za nápad..... ještě to vyzkoušej na boty a palubku
Prosinec 10, 200717 r mozno z nedostatku moznosti len viacej onanuje, tak bol donuteny hladat kvalitne obrusky.... vdaka za tip ! no jo, to je jinej úhel (taky možnej ) pohledu
Prosinec 10, 200717 r ty voe, když já měl děti "velký" na otírání prdelky tak ještě nic takovýho nebylo, dokonce u starší holky snad ještě nebyly ani papírový plíny , kua, ten čas letí No tak za chvilku už budeš dědeček a to si to vynahradíš
Prosinec 11, 200717 r Dnes jsem si ty ubrousky koupil a poprve po 1.5 roce jsem osetril kozeny volant a opravdu jsem byl prekvapeny, parada. No a kdyz uz jsem byl u toho volantu, tak jsem s ubrouskama vysmycil vsecky plasty v aute. Cista prace a nemusim se uz patlat s origo ozivovacem plastu (takove tekute bile mleko). Takze vysledek, vse je ciste, matne, ikdyz volant uz mam v urcitych mistech ohlazeny (bohuzel to uz vratit nejde a i po aplikaci uz je castecne leskly), pekne to voni a za okolo 100kc mam 64 ks ubrousku. Diky za tip
Duben 24, 200817 r Na hodne spinave plasty doporucuju aktivni cistic plastu... Vycisti a odmasti... Nedam dopustit na autokosmetiku Coyote - opravdu nema chybu.
Září 3, 200817 r Mal by som dotaz na majiteľov koženého volantu - čím a ako ho ošetrujete?Pozeral som múdru knihu dodanú k autu, tam sa spomína jedine vlhká handrička prípadne mydlová voda. Obe som skúšal, ale výsledok nie je veľmi presvedčivý - volant je rovnako "dochytaný" a po pár hodinovej jazde sa doslova lepí na prsty (a pritom si v aute nerobím reštauráciu ani nič podobné). Rád by som nejako vyčistil tú kožu a potom použil nejaký špeciálny prípravok na kožu. Kto máte skúsenosti s prípravkami na kožené sedadlá, neuškodí to volantu? Čo ja viem, či sa nebude moc šmýkať a podobne... Skúšal som google, našiel som jedine nejaké odkazy na americké stránky, tam majú veci, aké ale u nás nie sú. Takže, ako poriešiť v našich podmienkach? Tak podle mě je na kožený volant a vůbec koženou výbavu interieru ve voze nejlepší Autokosmetika MaFra
Září 9, 200817 r To je sice hezky, ale cenove nesrovnatelny s tema detskyma ubrouskama, ktery udelaji svoji praci uplne bohate. Ty olejicky a ostatni latky v nich obsazeny nemuzou byt nic spatneho, kdyz se to pouziva pro mimina.
Říjen 15, 200816 r No, cocpit spray na volant bych nedavala uz z duvodu, ze skoro vsechny obsahuji silikon (z duvodu, aby se leskly). Tudiz klouzat urcite mohou. Ale kterakoli firma, zabyvajici se chemii z vyse jmenovanych urcite vyrabi cistici penu - tak jako my :-), ktera (pokud je kvalitni) by mela zakladni mastnotu z volantu vytahnout, pak by mel stacit nejakej pripravek na osetreni kuze, ktere jsou vetsinou dostupne at uz v prodejnach autodilu a chemie, tak i v nekterych autoservisech... :-) Kveta
Červen 23, 200916 r Caute chcem sa opytat ci neviete niekto ako a cim osetrit záder na kozenom volante? Konkretne tam mam záder asi 1,5 cm x 0,5 cm po povodnom majitelovi. Vyzera to ako v lete nasilu odlepena bezpecnostna paka volantu ... Ak viete poradte....
Červenec 10, 200916 r Cocpit spray na volant??já se picnu.Kupte si utěrky na Kůži-takové ty ubrousky-Sonax,Amorall a podobně. JJ, taky používáme...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.