Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No mozna to bude znit divne ale ja jsem na to vyzkousel klasickou impregnaci na kuzi a svete div se ono to mohlo. Je teda lepsi to nechat do rana v garazi poradne vsaknout a pak to poradne otrit ale vysledek stal za to.

Zdravím já jsem se chtěl ještě zeptat zda po použití třeba těch ubrousků nebo prostředků od sonaxu bude ten volant lesklý nebo matný.... díky

ubrousky na dětský prdelky a pokud možno čistý pracky a po skoro 2 letech jako novej :palec2:

ubrousky na dětský prdelky a pokud možno čistý pracky a po skoro 2 letech jako novej :palec2:

A nějaká speciální značka ? :) a máš ho lesklý nebo matný po použítí ubrousků na prdelky?

Bobik: Bobajs, a co znacka ubrousku - nejaka oblibena? :)

v podstatě je to jedno

BJOH-VLA64.gif)

těsně po setření lesklé, ale po pár sekundách matné a vonící

v podstatě je to jedno

těsně po setření lesklé, ale po pár sekundách matné a vonící

a to jsi nevěřil, :) , univerzál na všechno, na palubku, boty, ruce, dokonce i kola s tím jdou super, prostě ubrousky na všechno, sám používám už několik let :palec2:

jj to JaKr mě to naučil :palec2:

jj to JaKr mě to naučil :palec2:

nenaučil, ukázal :):palec2: , akorát v zimě a mrazu je to pakárka, prostě musejí roztát ;)

hlavně, že to funguje :)

To sou mi věci, holt někdo je otec od rodiny a ví a někdo, jako my, prostě čumí ;). Koupim je taky Jardo :palec2::)

To sou mi věci, holt někdo je otec od rodiny a ví a někdo, jako my, prostě čumí ;). Koupim je taky Jardo :palec2::)

mozno z nedostatku moznosti len viacej onanuje, tak bol donuteny hladat kvalitne obrusky.... :plol

vdaka za tip !

:palec2:

Tak dnes jsem si koupil ty ubrousky na dětské prdelky a jen jsem zíral.... skutečn volant jako nový.... a pěkně matný díky za nápad..... :palec2:

To sou mi věci, holt někdo je otec od rodiny a ví a někdo, jako my, prostě čumí ;) . Koupim je taky Jardo :palec2::)

ty voe, když já měl děti "velký" na otírání prdelky tak ještě nic takovýho nebylo, dokonce u starší holky snad ještě nebyly ani papírový plíny :) , kua, ten čas letí :help:

Tak dnes jsem si koupil ty ubrousky na dětské prdelky a jen jsem zíral.... skutečn volant jako nový.... a pěkně matný díky za nápad..... :palec2:

ještě to vyzkoušej na boty a palubku :palec2:

mozno z nedostatku moznosti len viacej onanuje, tak bol donuteny hladat kvalitne obrusky.... :plol

vdaka za tip !

no jo, to je jinej úhel (taky možnej lol) pohledu :D;)

ty voe, když já měl děti "velký" na otírání prdelky tak ještě nic takovýho nebylo, dokonce u starší holky snad ještě nebyly ani papírový plíny :) , kua, ten čas letí :help:

No tak za chvilku už budeš dědeček a to si to vynahradíš :D;)

No tak za chvilku už budeš dědeček a to si to vynahradíš :D;)

tfujjj....

Dnes jsem si ty ubrousky koupil a poprve po 1.5 roce jsem osetril kozeny volant a opravdu jsem byl prekvapeny, parada. No a kdyz uz jsem byl u toho volantu, tak jsem s ubrouskama vysmycil vsecky plasty v aute.

Cista prace a nemusim se uz patlat s origo ozivovacem plastu (takove tekute bile mleko).

Takze vysledek, vse je ciste, matne, ikdyz volant uz mam v urcitych mistech ohlazeny (bohuzel to uz vratit nejde a i po aplikaci uz je castecne leskly), pekne to voni a za okolo 100kc mam 64 ks ubrousku.

Diky za tip :palec2:

• 4 měsíce později...

Na hodne spinave plasty doporucuju aktivni cistic plastu... Vycisti a odmasti... Nedam dopustit na autokosmetiku Coyote - opravdu nema chybu.

• 4 měsíce později...
Mal by som dotaz na majiteľov koženého volantu - čím a ako ho ošetrujete?

Pozeral som múdru knihu dodanú k autu, tam sa spomína jedine vlhká handrička prípadne mydlová voda.

Obe som skúšal, ale výsledok nie je veľmi presvedčivý - volant je rovnako "dochytaný" a po pár hodinovej jazde sa doslova lepí na prsty (a pritom si v aute nerobím reštauráciu ani nič podobné).

Rád by som nejako vyčistil tú kožu a potom použil nejaký špeciálny prípravok na kožu.

Kto máte skúsenosti s prípravkami na kožené sedadlá, neuškodí to volantu? Čo ja viem, či sa nebude moc šmýkať a podobne...

Skúšal som google, našiel som jedine nejaké odkazy na americké stránky, tam majú veci, aké ale u nás nie sú.

Takže, ako poriešiť v našich podmienkach?

Tak podle mě je na kožený volant a vůbec koženou výbavu interieru ve voze nejlepší Autokosmetika MaFra

mafra1fs8.jpg

mafra2ff1.jpg

mafra3cx1.jpg

To je sice hezky, ale cenove nesrovnatelny s tema detskyma ubrouskama, ktery udelaji svoji praci uplne bohate.

Ty olejicky a ostatni latky v nich obsazeny nemuzou byt nic spatneho, kdyz se to pouziva pro mimina.

• 1 měsíc později...

No, cocpit spray na volant bych nedavala uz z duvodu, ze skoro vsechny obsahuji silikon (z duvodu, aby se leskly). Tudiz klouzat urcite mohou. Ale kterakoli firma, zabyvajici se chemii z vyse jmenovanych urcite vyrabi cistici penu - tak jako my :-), ktera (pokud je kvalitni) by mela zakladni mastnotu z volantu vytahnout, pak by mel stacit nejakej pripravek na osetreni kuze, ktere jsou vetsinou dostupne at uz v prodejnach autodilu a chemie, tak i v nekterych autoservisech... :-) Kveta

• 8 měsíců později...

Caute chcem sa opytat ci neviete niekto ako a cim osetrit záder na kozenom volante? Konkretne tam mam záder asi 1,5 cm x 0,5 cm po povodnom majitelovi. Vyzera to ako v lete nasilu odlepena bezpecnostna paka volantu ... Ak viete poradte....

• 3 týdny později...
Cocpit spray na volant??já se picnu.Kupte si utěrky na Kůži-takové ty ubrousky-Sonax,Amorall a podobně.

JJ, taky používáme...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.