coppolapj Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 No mozna to bude znit divne ale ja jsem na to vyzkousel klasickou impregnaci na kuzi a svete div se ono to mohlo. Je teda lepsi to nechat do rana v garazi poradne vsaknout a pak to poradne otrit ale vysledek stal za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Zdravím já jsem se chtěl ještě zeptat zda po použití třeba těch ubrousků nebo prostředků od sonaxu bude ten volant lesklý nebo matný.... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 ubrousky na dětský prdelky a pokud možno čistý pracky a po skoro 2 letech jako novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 ubrousky na dětský prdelky a pokud možno čistý pracky a po skoro 2 letech jako novej A nějaká speciální značka ? a máš ho lesklý nebo matný po použítí ubrousků na prdelky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Bobik: Bobajs, a co znacka ubrousku - nejaka oblibena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 v podstatě je to jedno ) těsně po setření lesklé, ale po pár sekundách matné a vonící Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 v podstatě je to jednotěsně po setření lesklé, ale po pár sekundách matné a vonící a to jsi nevěřil, , univerzál na všechno, na palubku, boty, ruce, dokonce i kola s tím jdou super, prostě ubrousky na všechno, sám používám už několik let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 jj to JaKr mě to naučil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 jj to JaKr mě to naučil nenaučil, ukázal , akorát v zimě a mrazu je to pakárka, prostě musejí roztát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 hlavně, že to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 To sou mi věci, holt někdo je otec od rodiny a ví a někdo, jako my, prostě čumí . Koupim je taky Jardo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 To sou mi věci, holt někdo je otec od rodiny a ví a někdo, jako my, prostě čumí . Koupim je taky Jardo mozno z nedostatku moznosti len viacej onanuje, tak bol donuteny hladat kvalitne obrusky.... vdaka za tip ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Tak dnes jsem si koupil ty ubrousky na dětské prdelky a jen jsem zíral.... skutečn volant jako nový.... a pěkně matný díky za nápad..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 To sou mi věci, holt někdo je otec od rodiny a ví a někdo, jako my, prostě čumí . Koupim je taky Jardo ty voe, když já měl děti "velký" na otírání prdelky tak ještě nic takovýho nebylo, dokonce u starší holky snad ještě nebyly ani papírový plíny , kua, ten čas letí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Tak dnes jsem si koupil ty ubrousky na dětské prdelky a jen jsem zíral.... skutečn volant jako nový.... a pěkně matný díky za nápad..... ještě to vyzkoušej na boty a palubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 mozno z nedostatku moznosti len viacej onanuje, tak bol donuteny hladat kvalitne obrusky.... vdaka za tip ! no jo, to je jinej úhel (taky možnej ) pohledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 ty voe, když já měl děti "velký" na otírání prdelky tak ještě nic takovýho nebylo, dokonce u starší holky snad ještě nebyly ani papírový plíny , kua, ten čas letí No tak za chvilku už budeš dědeček a to si to vynahradíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 No tak za chvilku už budeš dědeček a to si to vynahradíš tfujjj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Dnes jsem si ty ubrousky koupil a poprve po 1.5 roce jsem osetril kozeny volant a opravdu jsem byl prekvapeny, parada. No a kdyz uz jsem byl u toho volantu, tak jsem s ubrouskama vysmycil vsecky plasty v aute. Cista prace a nemusim se uz patlat s origo ozivovacem plastu (takove tekute bile mleko). Takze vysledek, vse je ciste, matne, ikdyz volant uz mam v urcitych mistech ohlazeny (bohuzel to uz vratit nejde a i po aplikaci uz je castecne leskly), pekne to voni a za okolo 100kc mam 64 ks ubrousku. Diky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Na hodne spinave plasty doporucuju aktivni cistic plastu... Vycisti a odmasti... Nedam dopustit na autokosmetiku Coyote - opravdu nema chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Honzin Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Mal by som dotaz na majiteľov koženého volantu - čím a ako ho ošetrujete?Pozeral som múdru knihu dodanú k autu, tam sa spomína jedine vlhká handrička prípadne mydlová voda. Obe som skúšal, ale výsledok nie je veľmi presvedčivý - volant je rovnako "dochytaný" a po pár hodinovej jazde sa doslova lepí na prsty (a pritom si v aute nerobím reštauráciu ani nič podobné). Rád by som nejako vyčistil tú kožu a potom použil nejaký špeciálny prípravok na kožu. Kto máte skúsenosti s prípravkami na kožené sedadlá, neuškodí to volantu? Čo ja viem, či sa nebude moc šmýkať a podobne... Skúšal som google, našiel som jedine nejaké odkazy na americké stránky, tam majú veci, aké ale u nás nie sú. Takže, ako poriešiť v našich podmienkach? Tak podle mě je na kožený volant a vůbec koženou výbavu interieru ve voze nejlepší Autokosmetika MaFra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Letec M Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 To je sice hezky, ale cenove nesrovnatelny s tema detskyma ubrouskama, ktery udelaji svoji praci uplne bohate. Ty olejicky a ostatni latky v nich obsazeny nemuzou byt nic spatneho, kdyz se to pouziva pro mimina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kveta1 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 No, cocpit spray na volant bych nedavala uz z duvodu, ze skoro vsechny obsahuji silikon (z duvodu, aby se leskly). Tudiz klouzat urcite mohou. Ale kterakoli firma, zabyvajici se chemii z vyse jmenovanych urcite vyrabi cistici penu - tak jako my :-), ktera (pokud je kvalitni) by mela zakladni mastnotu z volantu vytahnout, pak by mel stacit nejakej pripravek na osetreni kuze, ktere jsou vetsinou dostupne at uz v prodejnach autodilu a chemie, tak i v nekterych autoservisech... :-) Kveta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luloferrari Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Caute chcem sa opytat ci neviete niekto ako a cim osetrit záder na kozenom volante? Konkretne tam mam záder asi 1,5 cm x 0,5 cm po povodnom majitelovi. Vyzera to ako v lete nasilu odlepena bezpecnostna paka volantu ... Ak viete poradte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mxm1919 Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Cocpit spray na volant??já se picnu.Kupte si utěrky na Kůži-takové ty ubrousky-Sonax,Amorall a podobně. JJ, taky používáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.