marfCZ Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 Zdravím, mám nejspíše nějaký problém s elektrikou ve dveřích řidiče, možná v zámku, neb mi zámek ve dveřích řidiče jde poměrně ztuha odemykat. Když odemknu auto(centrál) u řidiče nebo spolujezdce, tak se automaticky rozsvítí osvětlení interiéru. Když ale otevřu dveře u řidiče, světlo se nerozsvítí. U spolujezdce ano. Také se mi někdy stane, že když chci otevřít kufr, jde to jen při otevření zadních dveří za řidičem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 U toho světla bude problém s elektrikou. Zkontroluj správnou funkci spínačů co se osvětlení při otvírání dveří týče. A s tím kufrem bych asi omrknul pojistky a kabely jestli nejsou vadný. Ty máš tu vyšší výbavu, že? Takže kufr otvíráš jen zezadu? A jak ti to zamyká? V pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 otevření kufru myslíš tak, že když vylezeš z auta, nejde kufr otevřít. teprve až otevřeš zadní dveře? když necháš zapnuté obrysovky, vytáhneš klíč a otevreš dveře, houká na tebe upozornění? za předpokladu, že to funguje zvuk blinkrů apod. pokud ti to nehouká, tak bude špatný mikrospínač v řid. dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Má pravdu ten chlapec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.