culda Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Tak už zase bude pěkně a chci udělat něco se zadní částí mé octy ,v předu mam RS nárazník a co mam dát do zadu ,Tak mi sem házejte rady a fotky budu rád , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 nechal bych to jak to je,jen tam dej nejakou peknou koncovku na vyfuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Tak už zase bude pěkně a chci udělat něco se zadní částí mé octy ,v předu mam RS nárazník a co mam dát do zadu ,Tak mi sem házejte rady a fotky budu rád , Ja osobne bych to bud nechal jak to je, nebo tam dej difusor a ladak, nebo jak rika lasse, nejakou koncovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 přijde mi to jak žebrák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 taky bych volil koncovku a nebo rovnou laďáček Vašíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Ahoj, prosím o radu, chci koupit zadní nárazník, ale nevím jáký, pokud někdo máte, takové, jaké jsou na fotkách, řekněte zkušenosti ( jak jsou vysoko od země - jestli to nezavazí) a pokud to nevadí policii a jak sedí na autě. Zajímá mě taky váš názor, co je hezké a co ne. První foto (nečekám, že by ho někdo měl ) ale líbí se mi moc, každopádně je nutno dodat, že mám předek RS, a prahy dokoupím až pak, takže něco, aby se to k tomu hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Druhý kandidát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 třetí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 A nebo klasiku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Pokud by jste i věděli, podle vás o nějakém dalším pěkném, budu rád za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piotro Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Ten prvy, jednoznacne. Ale aj ta cena je trochu ina. Myslim ze som ho niekde zahliadol a stal okolo 300 eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 U toho prvního vím o ceně 6500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piotro Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Tak to by sa dalo. To nie je az tak strasne vela. Ale inak sa mi zda dost nizky. Odhadujem oproti povodnemu o 10cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 A nebo klasiku.... Z tohoto vyberu jedine RS kdyz mas predek RS, ale pro me nejakk ztratilo smysl davt zase minimalne 5tis. s lakem za RS naraznik, kdyz je naprosto stejnej, jen ma vyrez pro koncofku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ell Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Ja by som si dal ten prvy! Je super!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Já osobně bych dal RS (a taky mám RS). Ale pokud se ti líbí varianta 1, no prosím. Mně se na těchto typech nelíbi řešení "prostupu" výfuku přes nárazník! V otvorech má být asi pletivo, že? Když v pletivu vystřihneš díru pro koncovku výfuku, pak vypadá to děsně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 1 nebo lepe RS pokud mas i predek, ostatni je jak pest na oko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Ten RS bych jakože vyrobil, koupil bych klasiku facelift a vyřízl si tam místo na výfuk. Ten první se mi líbí, je to zajímavý, ale kdybych ho bral, tak bych řešil výfuk jako duplex, čili dva a dva, to by pak mohlo být hezky a myslím, že pokud tu mřížku jako výplň uděláš pěkně, tak by to nemuselo být hnusný. Jedinej problém je, že by se s ním asi blbě jezdilo a hned bych ho urval o nějakej příčnej práh, stejně jako jsem měl problémy s tím, co mám v avataru, přehodil jsem ho teprve včera za RS a zvykám si. U toho druhýho a třetího mi vadí jak jsou vidět ty přechody, to není nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Každopádně díky za názory, jen pokračujte... A nevíte ještě o jiném co by byl pěkný?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 U mě vede RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Když RS je pouze obyčejný facelift s dírou na výfuk ale zase je fakt, že je to praktický, než mít prdel cenťák od země, toho jsem si už užil dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 myslíte, že by v něm bylo hezké mít dvě koncovky výfuku, každou na jedné straně? A případně jestli víte o firmě, která by mi toto udělala, ale s homologací. Kromě Supersprintu takovou výplatu teda nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 myslíte, že by v něm bylo hezké mít dvě koncovky výfuku, každou na jedné straně? A případně jestli víte o firmě, která by mi toto udělala, ale s homologací. Kromě Supersprintu takovou výplatu teda nemám Duplex Ti bez problémů udělá Laityng, ale s tou homologací teda nevím... Jinak já osobně mám taky zadní facelift nárazník, ale čím dál víc zjišťuju, že je to k tomu mohutnýmu Rs nárazníku vepředu docela nepoměr a tak špekuluju, co s tím... Jinak varianta 1 se mi docela zamlouvá, ale víc se mi líbí verze od lamina... Navíc vepředu na RS by jsi měl lištu a vzadu ne, trochu divný... lamino2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 No laityng mi to udělá, to vím, řekl si asi 8 000, ale homologaci jejich výfuky nemají, nerad bych měl kvůli tomu problémy, takže hledám jinou alternativu. Přední lištu na RS nárazníku mám nalakovou a na boku jsou lišty strhnutý, takže možná by to tak nevadilo, kdyby vzadu lišta nebyla, ale bojím se, že varianta 1 je moc nízko a ještě bych měl problém s policajtama. Nebo myslíš že ne? Jak to myslíš, že se ti líbí verze od lamina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Jak to myslíš, že se ti líbí verze od lamina? Bo je to navařený na origo nárazníku... A má to jemnější tvary než ten NeoDesign nebo GT2 od Axonu, navíc je to lamino... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.