Speedy20V Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Máš nějaký foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Ha, už nic, pochopil jsem, že to lamino je firma a ne materiál. Všechno jasný, že mi to ale pálí rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 klasika RS a nebo ten co sem dal Spidi od Lamina. ¨jinak s tou homologaci, jaky problemy myslis, ze bys mohl mit? protoze dle me bude ta homologace(jestli je to vubec realny) pekelne draha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 No jde o to, že kdo má výfuk od Laityngu, tak neprojde technickou kontrolou a teoreticky by mohl dostat pokutu od policajtů a taky asi nesplí emise, nebo to tak není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Nejhezčí je ten co jsem dal Spidi od Lamina. A nebo ten první a budeš první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 No jde o to, že kdo má výfuk od Laityngu, tak neprojde technickou kontrolou a teoreticky by mohl dostat pokutu od policajtů a taky asi nesplí emise, nebo to tak není? pokud neprojde emisema, tak ten vejfuk nema na aute co delat, spis by mohl bejt problem s hlasitosti, jinac nevidim problem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 volil bych RS ale když tam máš v předu jiný tak sladit neco co k tomu ladí.........!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 volil bych RS ale když tam máš v předu jiný tak sladit neco co k tomu ladí.........!!! bude mit rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Už ho tam tři dny má jenom si musím vypůjčit foťák a hned se pochlubím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Vezmu si od tebe ten zadní, vím, že to bude bez problémů, fízli mi dají pokoj, já se s tím všude dostanu a cena je taky o hodně lepší něž u jiných. Jenom plánuju koho vyšlu do prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Vezmu si od tebe ten zadní, vím, že to bude bez problémů, fízli mi dají pokoj, já se s tím všude dostanu a cena je taky o hodně lepší něž u jiných. Jenom plánuju koho vyšlu do prahy. tak potom rekni a ja to nejak dovezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tak potom rekni a ja to nejak dovezu Nějakej dobrovolník na dovoz PHA-BNO by tu byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tak potom rekni a ja to nejak dovezu Nějakej dobrovolník na dovoz PHA-BNO by tu byl... no vidis hned mame jednoho kone na dovoz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 .n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tak potom rekni a ja to nejak dovezu Nějakej dobrovolník na dovoz PHA-BNO by tu byl... To jako fakt? no tomu ani nevěřím, to by bylo super!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tak potom rekni a ja to nejak dovezu Nějakej dobrovolník na dovoz PHA-BNO by tu byl... To jako fakt? no tomu ani nevěřím, to by bylo super!!! tak se domluvte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 to bude ale drahý co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Zkusím se nějak domluvit se Spidikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Máte někdo dobrou zkušenost s tím Laityngem? Jsou jediní co vím, že by mi udělali duplex, ale udajně to pak má horší zvuk, ne tak silný, protože to jde do dvou zaraz a taky z jednoho se bude kouřit víc a z jednoho miň, to je docela trapas ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Máte někdo dobrou zkušenost s tím Laityngem? Jsou jediní co vím, že by mi udělali duplex, ale udajně to pak má horší zvuk, ne tak silný, protože to jde do dvou zaraz a taky z jednoho se bude kouřit víc a z jednoho miň, to je docela trapas ne? Duplex od Laityngu má Frankie a nebo Standa Baláž, jsou tam skutečně dva samostatný tlumiče na každé straně, což ovšem vyžaduje zásah do karoserie včetně odřezání zadního vlečného oka. Ten zvuk by mě až tak netrápil (každopádně při mém ježdění bych volil něco tiššího), ani ta kouřivost (u zážehovýho motoru snad jedině v zimě), spíše by mě trápila celková váha toho systému, která bude asi na jízdě docela znát... Takže bych asi volil Duplex z tenkostěnnýho nerezu a s jedním společným tlumičem na levé straně, což vypadá asi takhle... Pokud bych někdy dělal duplex, tak asi tímto stylem, s oválnými koncovkami 140 x 70 mm, s použítím origo faceliftovým nárazníkem, což by vypadalo podobně jako na tomto Superbu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Vejfuky: Něco podobnýho mám dávno v plánu. Nevíte web, kde to prodávaj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 To vypada famosne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Na tak taky přidám své názory. Ty nárazníku jsou hrozný jeden jako druhý. Vůbec se mi nelíbí to protažení skrz nárazník. Prostě na Octavii mi to nesedí. A duplex? To samé... Kdyby to bylo autíí, které tomu odpovídá technikou, pak prosím. Ale Octavia? Se svou primitivní zadní nápravou a motorizací pro rodinné jízdy (mimo 1,8 T a RS)? Ne ne. Bral bych RS nárazník, který se k Octavii skvěle hodí a neruší její velmi povedený a citlivý design... Můj názor, na svá autí si dejte co chcete, každý máme jiný vkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Spidi: Ten duplex bych řešil přesně jak říkáš, do RS nárazníku dva ovály. Na tom superbu to taky vypadá moc dobře. Myslíš že to bude tak těžký, že by to mohlo mít na něco vliv, jsem asi naivní, ale kolik váží výfuk? 3-4 kila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Spidi: Ten duplex bych řešil přesně jak říkáš, do RS nárazníku dva ovály. Na tom superbu to taky vypadá moc dobře. Myslíš že to bude tak těžký, že by to mohlo mít na něco vliv, jsem asi naivní, ale kolik váží výfuk? 3-4 kila? Tlumic? Ladak treba 20kg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.