Aidolon Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Spidi: Ten duplex bych řešil přesně jak říkáš, do RS nárazníku dva ovály. Na tom superbu to taky vypadá moc dobře. Myslíš že to bude tak těžký, že by to mohlo mít na něco vliv, jsem asi naivní, ale kolik váží výfuk? 3-4 kila? Tlumic? Ladak treba 20kg... Ty jo fakt 20 kg?? To je uvnitř schránka na paškování zlata, ne? V tomhle případě i s tim zlatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Vejfuky: Něco podobnýho mám dávno v plánu. Nevíte web, kde to prodávaj ? Já mam od SPEI ... TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Pořád ještě přemýšlím o druhém kandidátovi, nemáte někdo zkušenosti? Jde mi o to, jak je blízko silnici, jestli už nejsou problémy při parkování a tak. Říkám si, že kdybych zakitoval tu spáru, ktrá by tam vznikla, nemuselo by to být zlé. Nevíte někdo kde levně případně koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Poraďte mi co s tím zadkem, fakt vůbec nevím co s tím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 zda se mi to nebo ten první vypada jako z A6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Vejfuky: Něco podobnýho mám dávno v plánu. Nevíte web, kde to prodávaj ? Já mam od SPEI ... TADY Já měl na mysli nějaký komplet toho double potrubí, koncovky bych chtěl stejně kulaté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Vejfuky: Něco podobnýho mám dávno v plánu. Nevíte web, kde to prodávaj ? Já mam od SPEI ... TADY Já měl na mysli nějaký komplet toho double potrubí, koncovky bych chtěl stejně kulaté. Jestli myslíš něco podobného,tak na počkání a na míru Tyll,provozovna Nebovidy. http://www.vyfuky-tyll.cz/index.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Vejfuky: Něco podobnýho mám dávno v plánu. Nevíte web, kde to prodávaj ? Já mam od SPEI ... TADY Já měl na mysli nějaký komplet toho double potrubí, koncovky bych chtěl stejně kulaté. Jestli myslíš něco podobného,tak na počkání a na míru Tyll,provozovna Nebovidy. http://www.vyfuky-tyll.cz/index.htm Tobe to delali na pockani? Jak dlouho? Na kolik to prislo complete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Tobe to delali na pockani? Jak dlouho? Na kolik to prislo complete? Ano,na počkání.Samozřejmě,nejdříve jsem tam zajel a dohodl se přímo z mechanikem jak si to představuju.Dělal to asi tři hodiny,cenofka necelé 3,5 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Tobe to delali na pockani? Jak dlouho? Na kolik to prislo complete? Ano,na počkání.Samozřejmě,nejdříve jsem tam zajel a dohodl se přímo z mechanikem jak si to představuju.Dělal to asi tři hodiny,cenofka necelé 3,5 tis. Tak aby jsme si rozumeli a aby tomu rozumeli i jini. Double lauf vcetne vyrezu narazniku te vysel na necele 3,5 tisice??? Pokud ano, tak je to naprosta parada, rekl bych! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Vejfuky: Něco podobnýho mám dávno v plánu. Nevíte web, kde to prodávaj ? Já mam od SPEI ... TADY Já měl na mysli nějaký komplet toho double potrubí, koncovky bych chtěl stejně kulaté. Jestli myslíš něco podobného,tak na počkání a na míru Tyll,provozovna Nebovidy. http://www.vyfuky-tyll.cz/index.htm JJ, to je přesně to co hledám. Bohužel jsem z okolí Ostravy, je mi to dost z ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 ------------ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Tobe to delali na pockani? Jak dlouho? Na kolik to prislo complete? Ano,na počkání.Samozřejmě,nejdříve jsem tam zajel a dohodl se přímo z mechanikem jak si to představuju.Dělal to asi tři hodiny,cenofka necelé 3,5 tis. Tak aby jsme si rozumeli a aby tomu rozumeli i jini. Double lauf vcetne vyrezu narazniku te vysel na necele 3,5 tisice??? Pokud ano, tak je to naprosta parada, rekl bych! 3337,- stála výroba výfuku bez výřezů v nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Výřezy a přizvednutí jsem dělal dodatečně sám,moc mi to pod nárazníkem nesedělo. DKx:Když jsem viděl,jak to dělají myslím,že to určitě zvládne naohýbat i někdo v Ostarvě.Koncovky koupíš kdekoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Výřezy a přizvednutí jsem dělal dodatečně sám,moc mi to pod nárazníkem nesedělo.DKx:Když jsem viděl,jak to dělají myslím,že to určitě zvládne naohýbat i někdo v Ostarvě.Koncovky koupíš kdekoli. Nebyla by fotečka i z pod auta, aby bylo vidět, jak je to udělané..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 ja to mam provedene takhle.... http://teplice-tuning.cz/menu/obrazky/1/9.jpg na kola nekoukejte, ty jsou jeste OLD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 ja to mam provedene takhle....http://teplice-tuning.cz/menu/obrazky/1/9.jpg na kola nekoukejte, ty jsou jeste OLD To už je trochu moc extrémní .. Ale zbytek auta vypadá celkem slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 (editace) ted uz bych zadek volil take trosku jinak.... ale ono ce to casem nejak vyvrbi.... zahladi se co se da a jako jeden kus to pak snad bude vypadat OK -kliky v chromu pujdou do laku -samolepky z boku uz jsou dole -tahokov prijde cernej.... -a hodne vyhledove neco udelat jeste se zadnim naraznikem, asi zahladit uplne Editováno: 19. Září 2006, autor: SpeedyTuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 (editace) ja by som chcel take nieco... jednoduche a agresivne Editováno: 19. Září 2006, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 este 1 fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 ja by som chcel take nieco...jednoduche a agresivne Pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 este 1 fotka Super zadek! Jinak je to teda celkově krasavice!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaso1 Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Tento zadny naraznik je novinka od MILOTECU uz len cakam kedy ho budu predavat tuningove firmy http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=7944...0f14&al=1792597 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 ze spodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 tohle je ten axonackej a zahlazenej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.