Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdarec, přemýšlím pořád nad zadním nárazníkem, máte někdo nárazník jako je na obrázku? byl bych rád za každé info (jak je moc nízko od země) a více fotek z více úhlů, kdyby někdo měl, dejte mi vědět, díky.

post-24-1162042094.jpg

Vloženo
jojo, jasně, vím, že je to jen místo té spodní černé lišty, ale zajímaly by mě nějaké fotky a zkušenosti a taky jestli by šla třeba ta spára překitovat doztracena.

Než kitovat tu spáru bych vyměnil celý nárazník anebo tu spáru přiznal. Vzledem k přibývajícímu počtu retardérů kol9 se ti může stát, že po několika "ostrých" přejezdech se spára může prokopírovat.

Vloženo
jestli mas predni RS tak bych dal zadni asi facelift a mozna bych ho nejak malinko upravil...coz chci udelat i ja ale porad se k tomu nemuzu dostat

Souhlasím. Vzhledem k přednímu RS nárazníku bych na zadní dal pouze decentní tzv. podnárazník. Nabídka je docela pestrá, je hodně tuningových prodejců přes internet, stačí do vyhledávače zadat octavia tuning a něco se určitě najde.

Vloženo
no hledám ty zadky už sakra dlouho a myslím že jsem našel snad všechny stránky a viděl všechny zadky.... nic se mi tak nějak nelíbí.

No máš recht, taky jsem hodil bulvu :kuk: a nic moc výběr. Snad jen jediný decentní by ušel

post-24-1162228638.jpg

• o 3 měsíce později...
Vloženo
pásne bez problémů jen pásky co jsou pod světly ti nebudou pasovat

v nárazníku jsou po obvodu 3 šrouby ale v kastli 98 nevím jestli je příprava

joooo uz mi to dochazi, proc shanis tu rs koncovku, ty si vlastne koupil ten cernej rs i s tema parkacema, vid? hmm, no pekneeee!!! :D-_-:t

Vloženo
Pásne uplně jak ulitej?

Dík.

A ještě bych se chtěl zeptat jak se přidělávají zadní podběhy pokud sem je tam vůbec neměl?

treba potom vymenit tu ciernu listu, ta je ina a nedaju sa zamenit

Vloženo

A jak je to u combi taky tak? A ještě by mě zajímalo jestli není třeba větší protože tam mám tažné zařízení a taky vejfuck, aby se tam vešel. A taky jestli rs se liší od normálního jen tou dírou? Díkky -_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...