Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec, o víkendu jsem si na svého sedánka namontoval dvouplášťový výfuk Layting. Krásně to zní, ale kapánek mám obavy z policajtů, že se jim to nebude líbit... Máte s tím někdo nějaké negativní zkušenosti? :angry:

Zdarec, o víkendu jsem si na svého sedánka namontoval dvouplášťový výfuk Layting. Krásně to zní, ale kapánek mám obavy z policajtů, že se jim to nebude líbit... Máte s tím někdo nějaké negativní zkušenosti? :angry:

Jsou i nějaké výhody takového kouřovodu?

cusik .. mam take Layting uz asi pul roku .. organi me nekolikrat staveli a nidky k vyfuku nic nerekli .. ;) zalezi jak ho tam mas posazeny .. mam dojem,ze podle vyhlasky vyfuk nesmi byt poslednim dilem auta .. ( nesmi presahovat) .. jinak si myslim,ze nebude problem ..

nebo tedy pokud nemas DTM coz je,ze trci nahoru ..

2bajdik1: ja jsem se na to ptal a zadne omezeni ohledne vyfuku neni. tzn neni problem s tim, kdyz Ti trci nahoru :-D jedine co nesmi byt je to, aby precuhoval obrys auta. tzn az nekdy pujdes kolem a ja tam budu mit feldu, tak se klidne koukni jak to tam je ( mam ho ted po oprave mirne nakrivo :-( ) a na to mi policajti nemuzou nic rict.

• Autor
-_- celkem jste mě potěšily... :p posledním dílem rozhodně není, protože nečouhá až jakoby za nárazník a nahoru taky není zvedlej, takže happy...díkec -_-

[ot]nevim jak ostatni, ale ja urcite nejsem zena ;-)[/ot]

• Autor

ten jazyk jsis vzal moc osobně....... :D:D:D:D

spis to Y lol

Mám laďák ULTER a orgáni nikdy ani necekli... Je vidět, ale není posledním dílem auta.. lol

• 9 měsíců později...
Mám laďák ULTER a orgáni nikdy ani necekli... Je vidět, ale není posledním dílem auta.. lol

ma este niekto iny skusenost s Ulter Sport? :)

jen u supersprint :palec2: svody (42tis.), kat (40tis) , koncovej dil (20tis) , trubky mezi tim (7tis) , to jsou ceny za kvalitni vyfuk od supersprint :palec2: Ta cena ale odradí no lol;)

2bajdik1: ja jsem se na to ptal a zadne omezeni ohledne vyfuku neni. tzn neni problem s tim, kdyz Ti trci nahoru :-D jedine co nesmi byt je to, aby precuhoval obrys auta. tzn az nekdy pujdes kolem a ja tam budu mit feldu, tak se klidne koukni jak to tam je ( mam ho ted po oprave mirne nakrivo :-( ) a na to mi policajti nemuzou nic rict.

Tak DTM rozhodně povolené není.Asi si se naptal na spávném místě.

Vyhl. 341/2002Sb.

...osa vyústění koncové části výfukového potrubí, s výjimkou potrubí

směrovaného vzhůru a vyústěného nad vozidlem, musí být buď

rovnoběžná s vodorovnou rovinou, nebo skloněná k rovině vozovky...

• 3 roky později...

Zdarec mam dotaz... Mam Fabii v kombiku 1,4 TDi 59 kw

Scháním sportovní výfuk ale nejak nemzu na tuhle kombinaci nic najít jediný co sem našel je na kombi 1,4 TDi s 55 kw.

JE možný že na nich bude jiný výfukový vedení?

Ved combi je dlhsia prave od zadnej napravy. Takze priestor pre rozdiely tam urcite je.

dobre ale ja myslel když vemu 59 kw v kombiku a 55 kw kombiku taky by snad nemel bejt rozdil ve vedení výfuku a zavěšení.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.